Fotbal intern

Atac dur la Gică Popescu: “A făcut echipă cu mafia fotbalului, şi-a pierdut minţile!”

Marian Iancu, fostul patron al Politehnicii Timişoara, îl desfiinţează pe Gică Popescu, care a ales să se alieze cu Mircea Sandu pentru a cîştiga alegerile FRF din 5 martie. Omul de afaceri a...
17.02.2014 | 22:08
Atac dur la Gica Popescu A facut echipa cu mafia fotbalului sia pierdut mintile

Marian Iancu, fostul patron al Politehnicii Timişoara, îl desfiinţează pe Gică Popescu, care a ales să se alieze cu Mircea Sandu pentru a cîştiga alegerile FRF din 5 martie. Omul de afaceri a vorbit şi despre candidatura lui Gheorghe Chivorchian, fostul preşedinte al grupării bănăţene, pentru postul de preşedinte al Federaţiei.

“Curajos demersul lui Chivorchian. A înţeles că fotbalul nu se bazează pe bani, şpagă, comisioane, fraternităţi şi nu mai spun altele. Chivorchian ştie cum trebuie să conduci, cu fair-play, să lupţi corect. În condiţiile actuale nu are şanse, va fi foarte greu să cîştige. Gică Popescu a făcut echipă cu mafia fotbalului românesc. L-am văzut schimbat faţă de acum opt ani cînd l-am susţinut. După ce blamezi că fotbalul a ajuns într-o gaură neagră şi vorbeşti despre planurile de la FRF, după aceea spui că avem nevoie de experienţa lui Kassai şi Mircea Sandu. Cred că şi-a pierdut minţile! Discursul său duplicitar este împotriva fotbalului. Mircea Sandu nu dă impresia că se retrage, vorbeşte despre planuri pe zece ani, pe şapte ani”, a spus Marian Iancu la o televiziune de sport.

gabi_balint___fc_timisoara_05665900

Iancu a mai precizat că sînt şanse minime ca vreun potent om de afaceri să investească la un club de fotbal în viitorul apropiat. “Nimeni nu îşi va asocia numele cu fotbalul românesc. Porumboiu s-a dezgustat. Nicolae cît s-o mai ducă, pentru că e un hobby? Rapid de cît nu îşi găseşte? Craiova unde este? Marele Paszkany nu mai este plin de el, patinează. Nu mai vin investitori”, a spus Iancu.