ATAC DUR la Mircea Badea: “E un TĂNTĂLĂU”

Ionuţ Cataramă   
în Nicio categorie
23/12/2014, 10:44
ATAC DUR la Mircea Badea: “E un TĂNTĂLĂU” GALERIE FOTO

Prezentatorul Mircea Badea nu se potoleste nici dupa ce a fost batut de Teodor Emi. Acum, prezentatorul s-a luat de antrenorul sau, Marius Tita.

1

Prezentatorul Mircea Badea si-a facut un nou dusman din lumea sportului. In emisiunea pe care o prezinta, “Mirciulica” s-a legat din nou de un luptator. Este vorba de Marius Tita, unul dintre cei mai respectati oameni MMA-ul din Romania. Drept raspuns, in prima faza, sportivul a prefarat un mesaj inscriprionat pe un tricou.

2

“Ca raspuns, mi-am facut tricoul, de ce sa stau sa ma cert cu el”

Luni, Marius Tita a vorbit pentru cancan.ro si a explicat de ce a ales sa raspunda prin intermediul unui mesaj inscriptionat pe un tricou:

3

“Ca raspuns, mi-am facut tricoul, de ce sa stau sa ma cert cu el. Eu cand intru in cusca tin 5.000 de oameni cu sufletul la gura, asta e cea mai mare satisfactie, nu ce zice el. Nu ma intereseaza ce vorbeste tantalaul asta despre mine! Eu nu am zis nimic, am scris doar pe un tricou: “Mircea Badea is my bitch”.

4

Suparat ca acuza sportivii de performanta

Marius Tita ne-a spus ca este deranjat la culme de faptul ca Badea persifleaza munca marilor sportivi ai tarii. “Pe el nu il intereseaza munca multora. A ras de Alina Dumitru, de Lucian Bute, de o gramada de sportivi. La cat a muncit fata asta, daca o vad pe strada pe Alina, ma pun in genunchi in fata ei. tantalaul asta a facut-o cu ou si cu otet! Am 25 de ani de sport, am peste 300 de meciuri si el vorbeste de mine…!”, ne-a mai spus Marius Tita.

sursa: cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

 

Închide ×