ATAC în Elveţia: Un bărbat a înjunghiat şapte persoane şi a provocat un incendiu într-un tren elveţian

Răzvan Scarlat   
in Hotnews
13/08/2016, 20:21
ATAC în Elveţia: Un bărbat a înjunghiat şapte persoane şi a provocat un incendiu într-un tren elveţian

Autorităţile elveţiene au anunţat că şapte persoane au fost transportate la spital cu plăgi înjunghiate şi arsuri, după ce un atacator s-a năpustit cu un cuţit asupra pasagerilor unui tren. Se pare că atacatorul a pornit şi un mic incendiu, după ce a stropit un lichid inflamabil pe podeaua trenului, transmite BBC.

Potrivit poliţiei, suspectul este un cetăţean elveţian în vârstă de 27 de ani, care a fost transportat la spital după atac.

Incidentul a avut loc în apropiere de localitatea Salez, situată în cantonul elveţian St Gallen.

“Potrivit informaţiilor pe care le avem, un cetăţean elveţian a turnat un lichid inflamabil. Acesta era, de asemenea, înarmat cu cel puţin un cuţit”, se arată într-un comunicat al poliţiei locale, scrie news.ro.

Atacul a avut loc la ora locală 14.20 (15.20 ora României), într-un tren de pe ruta Buchs-Sennwald.

SURSA: romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×