Fotbal intern

Un mare jucător dinamovist ATACĂ: “Braşov – Dinamo, un meci al prieteniei!”. Cuvinte DURE la adresa lui Negoiţă!

UPDATE 18.53 / Dinu Gheorghe a reacţionat după declaraţiile lui Dănuţ Lupu şi respinge vehement orice ipoteză care ar indica un eventual blat la meciul Dinamo - Astra. "Dacă domnul Lupu are...
04.05.2014 | 16:53
Un mare jucator dinamovist ATACA Brasov  Dinamo un meci al prieteniei Cuvinte DURE la adresa lui Negoita

UPDATE 18.53 / Dinu Gheorghe a reacţionat după declaraţiile lui Dănuţ Lupu şi respinge vehement orice ipoteză care ar indica un eventual blat la meciul Dinamo – Astra. “Dacă domnul Lupu are vreo informaţie despre ceea ce spune, atunci să facă totul public, să aducă dovezi. Noi nu am jucat niciodată pe prietenii şi nu cred că îşi închipuie cineva ca domnul Niculae sau eu, la modul în care ne manifestăm după o înfrîngere, să avem astfel de apucături. Nu se pune problema să fim implicaţi în chestii de genul acesta. În rest, nu vreau să spun mai multe despre domnul Lupu pentru că el nu are nicio calitate în fotbalul românesc, în afară de cea de fost mare fotbalist. Că am spus eu că Dinamo a jucat surprinzător de slab la Braşov e din cauza faptului că echipa venea după patru victorii la rînd şi era puţin probabil să pice aşa. Dar uite că s-a întîmplat… În schimb, în 2014, noi nu am legat atît de multe victorii consecutive, am avut multe căderi şi nu se justifică o comparaţie între meciul Braşov – Dinamo şi Dinamo – Astra”, a declarat Dinu Gheorghe pentru FANATIK.RO.

Dănuţ Lupu, fostul jucător emblematic al lui Dinamo a rămas cu un gust amar după înfrîngerea lui Dinamo de la Braşov, considerînd că prestaţia “cîinilor” a lăsat impresia unui “meci al prieteniei”.

Unul dintre cei mai aprigi contestatari ai proiectului pe care Ionuţ Negoiţă l-a implementat în “Ştefan cel Mare”, Lupu îi atacă pe jucătorii lui Stoican. “Din cîte ţin eu minte, din timpuri străvechi, Braşovul era echipa lui Dinamo… Locul patru e asigurat, că probabil Vaslui nu va lua licenţa, aşa că au fost şi ei mai relaxaţi. Dacă mi s-a părut că Dinamo a jucat suspect de slab? Păi răspund cu o întrebare: meciul Dinamo – Astra (n.r. – 2-0), cum a fost? În ultimii ani, cu excepţia Stelei, nu a cîştigat titlul cine a vrut, ci cine au vrut alţii. Aşa au apărut şi meciuri din astea, ale prieteniei, precum Braşov – Dinamo şi Dinamo – Astra”, a atacat Lupu prin intermediul FANATIK.RO.

“Să-l compari pe Badea cu Negoiţă, e ca şi cum ai compara un cal cu un măgar”

Fostul mare mijlocaş nu a contenit cu săgeţile nici la adresa patronului din “Groapă”, pe care îl acuză că a tras în jos echipa. “Negoiţă nu a făcut nimic pentru Dinamo. Păi de ce tot zice el că a plătit datoriile îi este greu? Dacă cineva cumpără o maşină şi apoi vine şi spune că i-a căzut motorul, iar în loc de patru roţi avea două şi că a trebuit să plătească pagubele, cine e vinovat? Păi cine te-a pus să o cumperi aşa? Nu trebuia să se bage dacă nu putea stăpîni problema. Eu o să contest acest proiect de cîte ori voi avea ocazia! O fi el mulţumit cu locul patru, dar eu, ca dinamovist, nu pot să accept aşa ceva! Şi suporterii sînt lîngă echipă, dar nu mai suportă să fie minţiţi la infinit. Cum vorbeşti tu de proiecte, cînd în fiecare perioadă de mercato vinzi doi, trei jucători importanţi? La vară vor să-l dea pe Grigore, cel care a strîns echipa lîngă el. Oricum, situaţia în care a ajuns Dinamo este cauzată de o divergenţă dintre domnii Badea şi Borcea. Dar să îl compari pe Badea cu Negoiţă, e ca şi cum ai compara un cal cu un măgar!”, a declarat Lupu pentru FANATIK.RO.