ADVERTISEMENT
Fotbal international

Atac fără precedent la Mirel Rădoi: “Un lăutar, nu a citit două cărţi”

Autor: Gabriela Gheorghe | 20.10.2020 | 13:56
Atac fără precedent la Mirel Rădoi:
Mirel Rădoi a vorbit despre plecarea la U Craiova: „Fiind oltean, așa am zis”. Sursa foto: SportPictures.eu

Marcel Pușcaș, fost candidat la șefia Federației Române de Fotbal, l-a criticat pe selecționerul României după ce țara noastră a înregistrat trei înfrângeri consecutive, cu Islanda (1-2), Norvegia (0-4) și Austria (0-1).

ADVERTISEMENT

Naționala României cu Rădoi pe bancă a ratat șansa calificării la Campionatul European din 2021. Barajul din Liga Națiunilor cu Islanda era ultima oportunitate pentru ”tricolori” de a ajunge la turneul final. România nu a avut mai mult noroc nici în Liga Națiunilor.

Pușcaș este de părere că președintele FRF l-a numit selecționer pe Mirel Rădoi pentru imagine și l-a atacat pe fostul jucător al Stelei deoarece duce lipsă de cunoștințe.

ADVERTISEMENT

Noi critici la adresa lui Mirel Rădoi

„Dacă Isăilă ar fi avut același parcurs ca Rădoi la naționala de tineret ar fi fost adus la prima reprezentativă? Nu! Rădoi a fost peste Isăilă ca fotbalist, dar nu neapărat ca antrenor. Ce anume ai ales ca selecționer? O imagine! Și atunci nu te poți aștepta la alte rezultate cu o imagine…

Nu ai BAC, nu ai licență PRO, nu ai citit două cărți! Dacă de la 18 de ani, de când a terminat liceul.. Nu prea ți-au trecut cărți prin mână! Nu spun că ele sunt esențiale, dar sunt necesare. Ai jucat fotbal, ai învățat de la alții… Un «urechist», un lăutar! Că lăutarul asta face. El nu a terminat Conservatorul, dar cântă pe la nunți și petreceri și e aplaudat.

ADVERTISEMENT

Când e nevoie să intri în profunzime, în psihologie sau pedagogie și e nevoie de decizii rapide, te ajută și cărțile! Nu poți spune că te-a antrenat Olăroiu 7 ani de zile și aplici ce ai învățat de la el cu Islanda. Iată că nu ține”, a spus Marcel Pușcaș pentru cei de la Pro X.

În schimb, Pușcaș îl apără pe fiul lui Gică Hagi

Marcel Pușcaș a sărit în apărarea lui Ianis Hagi. Jucătorul a fost rezervă neutilizată în jocul României cu Austria. În meciul cu Irlanda de Nord a fost înlocuit după 55 de minute.

ADVERTISEMENT

,,De ani de zile, acest copil e asasinat, e vânat, că e copilul lui Gică Hagi! Lăsați-l în pace! Să-l rebotezăm! Și asta cu 10… Ce contează? Prea mare presiune se pune pe el. Suntem săraci în vedete și ne legăm de copilul unei vedete, ca să-l zgândărim pe taică-su”, a spus Marcel Pușcaș.

Mirel Rădoi a stabilit un record negativ. El este selecționerul cu cel mai prost debut din ultimii 41 de ani. România nu a mai fost învinsă în ultimele trei jocuri oficiale de la EURO 1996. Constantin Cernăianu este singurul selecționer care a luat bătaie în patru din primele cinci jocuri cu ”tricolorii”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!