Sport

Atac frontal al ultrașilor lui FC U Craiova 1948 la adresa lui Mititelu Jr.: „Maimuțoi cu aere de patron”

Galeria lui FC U Craiova 1948 îl atacă dur pe Adrian Mititelu Jr., pe care îl acuză că are „aere de patron”.
17.09.2021 | 12:20
Atac frontal al ultrasilor lui FC U Craiova 1948 la adresa lui Mititelu Jr Maimutoi cu aere de patron
ADVERTISEMENT

Echipa lui Mititelu are doar opt puncte în acest start de sezon din Casa Pariurilor Liga 1, însă Adrian Mutu speră să obțină o victorie mare în meciul cu FCSB.

Însă craiovenii nu au parte de liniște înainte de meciul cu vicecampioana României, iar Peluza Sud 1997 a avut un mesaj extrem de dur pentru fiul lui Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Ultrașii Craiovei, mesaj dur: „Mititelu și maimuțoiul cu aere de patron își bat în continuare joc de club”

Aripa dură a fanilor lui FC U Craiova 1948 a transmis un mesaj de maximă mobilizare înainte de meciul sâmbătă, 18 septembrie de la ora 20:00 împotriva FCSB-ului, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

„Sâmbătă, începând cu ora 20:00, Știința întâlnește FCSB, iar ca la orice meci împotriva unei echipe din capitală stadionul trebuie să erupă iar adversarii trebuie să înțeleagă încă de la început ca au ajuns în capitala suporterilor. 

ADVERTISEMENT

Ne vedem începând cu ora 17:00 în Centrul Vechi de unde vom pleca organizat spre stadion. Nu uitați, pentru prezența pe stadion este necesară dovada vaccinării, a unui test negativ sau a trecerii prin boală”.

Suporterii sunt nemulțumiți de rezultate: „Echipa nu arată deloc așa cum am fi vrut”

FC U Craiova 1948 se află pe locul 12 în Casa Pariurilor Liga 1, cu doar două puncte mai mult decât Dinamo, o echipă cu un buget mult mai mic și cu mari probleme.

ADVERTISEMENT

„Știm, echipa nu arată deloc așa cum am fi vrut, jucătorii nu arată atitudine și devotament, Mititelu și maimuțoiul cu aere de patron își bat în continuare joc de club, dar este datoria noastră să cântăm pentru cel mai de preț club din România. Poate să plouă, să fie vânt, să moară o lume întreagă, să fie ziua cea mai neagră, noi pentru Știința vom cânta indiferent de situație”.

Ce spune Adrian Mititelu Jr. despre meciul cu FCSB: „Nu e Real Madrid”

Adrian Mititelu Jr. a recunoscut că echipa sa nu se află deloc în cea mai bună formă înainte de meciul cu FCSB, însă cu toate acestea crede că FC U poate câștiga: „Întâlnim o echipă foarte puternică, dar nu e Real Madrid. Vine, într-adevăr, după un joc spectaculos în care a bătut cu 6-0, datorită unor conjuncturi. A fost un cartonaș roșu primit nemeritat de Dinamo. În fine, nu comentez eu meciul celor de la FCSB, de fapt, Steaua. 

ADVERTISEMENT

Eu îi spun Steaua chiar dacă mă amendează CNA. Cu toate că jocul nu este așa cum ne dorim, echipa e într-o scădere de la etapă la etapă, avem puterea să facem un meci bun cu Steaua. E timpul să batem Steaua sâmbătă”, a declarat Adrian Mititelu jr., patronul FC U Craiova, la emisiunea realizată marți seară pe Facebook de ziaristul Gabi Safta.

Ultima șansă pentru Adrian Mutu?

O nouă înfrângere pentru Adrian Mutu în meciul cu FCSB ar putea fi picătura care umple paharul și ultimul său meci ca antrenor al celor de la FC U Craiova 1948.

Adrian Mutu a renunțat la postul de selecționer al României U21 și a venit la Craiova în urmă cu doar trei luni și jumătate. Printre numele de antrenori vehiculate se află și cel al lui Mircea Rednic.

Obiectiv vorbind, nu sunt mulțumit de cele opt puncte din opt meciuri. Nici el nu cred că este mulțumit…. Într-adevăr, jocul nu mai arată ca cel din primele etape. – Adrian Mititelu Jr.

ADVERTISEMENT