News

Atac furibund al lui CTP la adresa lui Ciolacu, Ponta şi Tăriceanu: “E un act iresponsabil!”

14.04.2020 | 14:41
Atac furibund al lui CTP la adresa lui Ciolacu Ponta si Tariceanu E un act iresponsabil
ADVERTISEMENT

Atac furibund al lui CTP la adresa lui Marcel Ciolacu, Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu, după ce liderii Opoziției au anunțat că ar putea să nu susțină în Parlament Decretul Stării de urgență al președintelui Klaus Iohannis.

Atac furibund al lui CTP la adresa lui Ciolacu, Ponta şi Tăriceanu: “E un act iresponsabil!”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a lansat critici vehemente la adresa celor trei lideri ai Opoziției, Marcel Ciolacu (PSD), Victor Ponta (PRO România) şi Călin Popescu Tăriceanu (ALDE).

ADVERTISEMENT

Cei trei au dat de înțeles în ultima perioadă că nu vor vota în Parlament prelungirea Stării de urgență din România, măsură instituită din cauza pandemiei de coronavirus.

După ce președintele Klaus Iohannis a emis decretul de prelungire a Stării de urgență, CTP a avut o ieșire publică extrem de dură. Dacă liderul de la Cotroceni a fost lăudat, cei trei din Opoziție au fost criticați asupru.

ADVERTISEMENT

”Mesajul președintelui a fost corect și binevenit de la un capăt a celălalt. Este nevoie de acest mesaj acum, având în vedere că cresc tensiunile sociale și politice și diverse personaje încearcă să speculeze acum această situație

Este de gestionat așa, întrucât unii șefi de partid ca Ciolacu, Ponta și Tăriceanu încearcă să nu voteze starea de urgență. Dacă nu vor face asta, e un act iresponsabil.

ADVERTISEMENT

”Guvernul și autoritățile fac gresii, dar ca răspuns să nu votezi Starea de urgență? Ce se va întâmpla apoi? Vom ieși pe stradă și se vor bloca cimitirele.”, a spus CTP la Digi 24.

CTP, dur și cu cei care vor deschiderea bisericilor

Jurnalistul nu i-a menajat nici pe cei care militează pentru destinderea măsurilor de izolare. În vizorul lui CTP sunt o parte din oamenii bisericii.

ADVERTISEMENT

Au apărut tot felul de teorii mai mult sau mai puțin dubioase, cum că românii au genă bună spre deosebire de vestici. Noi, ca brazii, pe noi nu ne atinge coronavirusul.

Oameni avizați au spus că acest lucru li se pare o aiurea. Cetățenii pot lua de bune aceste zvonuri. Pot da curs unor personaje bisericești.

În ciuda faptului că atitudinea BOR a fost ok, iată că, ici și colo, câte un preot, încearcă, aidoma politicienilor, să smulgă ceva capital de la credincioși, mergând din casă în casă ca să-și facă slujba și infectând oamenii”, a mai spus jurnalistul la postul de știri citat.

ADVERTISEMENT