Sandu a jignit o judecătoare! “E o VAGABOANDĂ!”

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a ieşit din nou în evidenţă! Din păcate, şi de această dată s-a evidenţiat într-un mod negativ. Ediţie.ro a publicat stenograme în care cel mai important...
03.12.2013 | 18:32
Sandu a jignit o judecatoare E o VAGABOANDA
ADVERTISEMENT

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a ieşit din nou în evidenţă! Din păcate, şi de această dată s-a evidenţiat într-un mod negativ. Ediţie.ro a publicat stenograme în care cel mai important oficial al fotbalului românesc a jignit o judecătoare.

Mircea Sandu a caracterizat-o pe judecătoarea Diana Bulancea ca fiind “vagaboantă” pentru că “nu a ştiut să citească”, se arată în actele oficiale. Dezvăluirile “Naşului” nu se opresc aici, acesta spunînd membrilor Comitetului Executiv, în cadrul aceleiaşi discuţii, în mod explicit, că procesul intentat de Adrian Mititelu se va opri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe motiv că acolo “sînt 5-6 judecători care au aprofundat materia technică”!

ADVERTISEMENT

Cine este Diana Bulancea?

Pe lîngă faptul că Mircea Sandu şi-a permis să jignească o femeie, CV-ul lui Diana Magdalena Bulancea  este unul demn de poziţia pe care judecătoarea îl ocupă, aceasta fiind cunoscută ca unul dintre cei mai profesionişti magistraţi din România, avînd o imagine  foarte bună în cadrul Curţii de Apel Bucureşti. Soţul magistratului, Marius Bulancea, este consilier principal al procurorului DNA Laura Codruţa Kovesi.

stenograma