News

Atac în Franța. Un bărbat a înjunghiat mortal două persoane, iar alte șapte au fost rănite

04.04.2020 | 16:20
Atac în Franța. Un bărbat a înjunghiat mortal două persoane, iar alte șapte au fost rănite
Atac în Franța. Un bărbat a înjunghiat mortal două persoane, iar alte șapte au fost rănite. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Este stare de urgență în Franța din cauza coronavirusului, dar și în urma unui atac, în care un bărbat a înjunghiat mortal două persoane și a rănit alți șapte oameni.

Atac în Franța, soldat cu doi morți și nouă răniți

Un bărbat a înjunghiat, sâmbătă, mai multe persoane în localitatea Romans-sur-Isere din Franța, atac în urma căruia două persoane și-au pierdut viața, iar alte șapte au fost rănite, informează Agerpres, care citează AFP.

ADVERTISEMENT

Localitatea situată în sudul Franței s-a aflat în stare de alertă, sâmbătă dimineața, din cauza bărbatului care a înjunghiat mai multe persoane.

Una dintre victimele atacatorului se află în stare gravă, iar medicii sunt rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire.

ADVERTISEMENT

Se pare că agresorul a atacat mai multe persoane ce se aflau într-un magazin situat pe o o stradă din centrul localității, înainte de a fi arestat de forțele de ordine franceze.

Țara de află în a treia săptămână de izolare la domiciliu

Atacul din Franța vine după ce țara se afla în a treia săptămână de izolare la domiciliu, din cauza pandemiei de coronavirus.

Acum, poliția judiciară din Lyon a preluat cazul, iar parchetul naţional antiterorist din Franța, în legătură cu parchetul oraşului Valence, evaluează “în prezent” situaţia pentru a şti dacă acest atac intră sub incidenţa atribuţiilor sale.

ADVERTISEMENT

Momentan nu au fost făcute publice informații despre identitatea bărbatului care a comis atacul în localitatea din sudul Franței.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri