News

Atac în Reșița. Trei tineri, atacați cu cuțitul de un bărbat de 49 de ani

29.08.2019 | 12:03
Atac in Resita Trei tineri atacati cu cutitul de un barbat de 49 de ani
Atac în Reșița, comis de un bărbat înarmat cu un cuțit. În imagine, parcul în care a fost prins agresorul. Sursa foto: Youtube

Un atac armat a avut loc în Reșița în noaptea de miercuri spre joi. Un bărbat în vârstă de 49 de ani i-a țintit pe trei tineri, iar agresorul a fost prins în cele din urmă într-un parc din oraș. Polițiștii au fost alertați aseară prin sistemul 112. Bărbatul ar fi pătruns într-o locuință, cu forța, pentru a-i ataca pe doi dintre tineri.

Atac în Reșița comis de un individ de 49 de ani

Potrivit informațiilor furnizate de polițiștii reșițeni, agresorul era sub influența băuturilor alcoolice. Una dintre victime a fost o fată de 15 ani. Pe adolescentă, acesta a atacat-o cu cuțitul și apoi a lovit-o. Ceilalți tineri au 18, respectiv 15 ani, scrie știripesurse.ro. Se pare că este vorba despre o persoană cu probleme psihice. Martorii spun că respectivul individ ar fi făcut și anumite semne obscene pe stradă, care a provocat indignarea trecătorilor.

Bărbatul a fost prins, în cele din urmă, în zona Parcului Siderurgistului din municipiul județului Caraș-Severin. Acesta avea în mână un cuțit, care i-a fost sustras. A fost băgat în duba poliției și dus la audieri pentru a da declarații despre faptele de care a fost acuzat de cei care au sunat la 112.

atac în reșița, semnalat la 112
Cei de la 112 au fost alertați în legătură cu atacul bărbatului de 49 de ani azi noapte. Sursa foto: adevărul.ro

Dosar penal pe numele agresorului. Acesta ar putea fi arestat preventiv

A fost deschis și un dosar penal pentru lovire și alte violențe plus amenințare și distrugere. Individul a fost reținut de polițiști și va fi prezentat în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.