ADVERTISEMENT
News

Atac în stradă și amenințări cu pistolul la Timișoara. Agresorul a fost reținut de jandarmi. Video

Autor: Adrian Baciu | 13.04.2020 | 09:20
Atac în stradă și amenințări cu pistolul la Timișoara. Agresorul a fost reținut de jandarmi. Video
Atac în stradă și amenințări cu pistolul la Timișoara. Agresorul a fost reținut de jandarmi. Captură foto: YouTube/Tion Timiș Online

Un atac în plină stradă și amenințări cu pistolul a avut loc la Timișoara asupra unei tinere, în cursul serii de duminică. Din fericire, incidentul nu s-a lăsat cu urmări grave, iar agresorul a fost reținut de jandarmi.

ADVERTISEMENT

Atac în stradă și amenințări cu pistolul la Timișoara. Agresorul a fost reținut de jandarmi

Incidentul din vestul țării s-a produs în fața unui supermarket de pe stradă secundară din Timișoara. Un bărbat a atacat o tânără, iar apoi l-a amenințat cu un pistol pe iubitul fetei, care a fugit după el. Agresorul a fost reținut de jandarmi.

Iată filmul desfășurării evenimentului de la Timișoara. Tânăra tocmai ieșise de la un supermarket din zonă și avea banii ținuți într-o mână. În acel moment a fost atacată de un individ, care a și lovit-o.

ADVERTISEMENT

De la lovitura încasată, aceasta a scăpat banii pe jos, agresorul i-a luat și a fugit. În scenă a intrat și iubitul victimei era peste drum de magazin, o aștepta să iasă. Acesta a sesizat incidentul și a fugit după agresor, reușind să-l prindă. Lucrurile s-au complicat și mai multe în acel moment, întrucât individul urmărit a scos atunci un pistol și l-a amenințat pe tânăr.

În scurt timp, la fața locului a ajuns un echipaj al Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara. Oamenii legii l-au reținut pe agresor și l-au predat polițiștilor de la Biroul de Investigații Criminale, care l-au dus la audieri, anunță Opinia Timișoarei.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MOMENTUL ARESTĂRII

Agresorul, reținut pentru tâlhărie

Agresorul tinerei din Timișoara este născut în județul Dolj, dar locuiește in vestul țării. Potrivit polițiștilor, acesta a fost si amendat cu 20.000 de lei pentru ca nu a respectat măsurile de restricționare a circulației. Tânărul va fi reținut pentru tâlhărie si nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

”În urma verificărilor preliminare s-a stabilit ca o tânără de 21 de ani, care a ieșit dintr-un magazin de pe Bulevardul Dâmbovița, a fost observată și lovită de un tânăr de 24 de ani, ulterior deposedând-o de suma de 50 de lei. Tânărul a fost observat de prietenul fetei, care a pornit în urmărirea lui.

ADVERTISEMENT

Ajunși pe intrarea Cerceilor, tânărul de 24 de ani a început să-l amenințe cu o armă. Ulterior s-a reușit imobilizarea tânărului de 24 de ani, de către băiatul respectiv fiind ajutat de alți cetățeni, iar jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara sosiți la fața locului l-au încătușat și predat polițiștilor.

În continuare se efectuează cercetări de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor comiterii faptei”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!