ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Atac incredibil al lui Harlem Gnohere la Gigi Becali! Postarea „Bizonului” de pe Instagram: „Alzheimer?!”

Autor: Andrei Șchiopu | 26.04.2020 | 12:32
Atac incredibil al lui Harlem Gnohere la Gigi Becali! Postarea „Bizonului” de pe Instagram: „Alzheimer?!”
Atac fără precedent al lui Harlem Gnohere la adresa lui Gigi Becali! Postarea „Bizonului” de pe Instagram. Sursă foto: telekomsport.ro

Ruptura dintr Harlem Gnohere și Gigi Becali pare să fie iremediabilă, iar atacantul francez al FCSB-ului a lansat un atac la adresa patronului pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Atacul lui Harlem Gnohere la adresa lui Gigi Becali

Harlem Gnohere l-a atacat pe Gigi Becali, prin intermediul contului de Instagram, distribuind o poză în care își prelungește contractul cu FCSB până în anul 2021.

„Boala Alzheimer e o boala progresivă care distruge memoria și alte funcții mentale importante! Conexiunile neuronale și neuronii de asemenea se degradează și mor! Asta înseamnă distrugerea memoriei și alte funcții mentale importante”, a scris Harlem Gnohere.

ADVERTISEMENT
Mesajul lui Harlem Gnohere pentru Gigi Becali. Sursă foto: instagram
Mesajul lui Harlem Gnohere pentru Gigi Becali. Sursă foto: instagram

Răspunsul lui Gigi Becali pentru jucătorii care îl dau în judecată

Patronul clubului FCSB spune că a aplicat toate măsurile permise de lege în situația actuală, iar decizia de suspendare a contractelor a fost luată și în urma evoluțiilor jucătorilor din teren.

Am văzut că tot felul de avocați vorbesc că Becali a făcut și a dres, dar îi învață aiurea pe jucători. La mine în casă și în uzină nu îmi dă nimeni sfaturi cum să îmi gestionez afacerea. Nu primesc niciun ban de la cineva și sunt sătul de sfaturi de la televizor.

ADVERTISEMENT

Dacă eu am ajuns la concluzia că jucătorii ăia nu mă mai pot ajuta și ei nu își mai pot face treaba bine în uzina mea, atunci îi trimit în șomaj tehnic”.

Ce vreți să fac cu muncitorii care nu își mai pot face munca bine? Am aplicat legea. Și așa unii dintre ei au luat banii degeaba pe la FCSB, dar asta este altă poveste.

ADVERTISEMENT

Până acum nu am primit nicio chemare în judecată de la niciun jucător. Dar nu mai sunt prost să le dau 20.000 de euro pe lună la unii dintre ei în plină pandemie, iar ei să nu mă mai ajute cu nimic.

În vară oricum terminau contractele cu noi”, a declarat Gigi Becali

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!