Atac într-o biserică din Franţa. Declaraţia unei maicuţe martoră la execuţia preotului: “L-a obligat să se pună în genunchi”

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
27/07/2016, 10:16
Atac într-o biserică din Franţa. Declaraţia unei maicuţe martoră la execuţia preotului: “L-a obligat să se pună în genunchi”

Anchetatorii francezi l-au identificat pe unul dintre cei doi atacatori care au omorat un preot si au luat ostatici intr-o biserica din Normandia. Este vorba de un tanar francez, de origine araba, in varsta de 19 ani, care a incercat in doua randuri sa plece in Siria, pentru a se alatura Statului Islamic.

De altfel, jihadistii au revendicat ieri atacul. Politistii antitero au arestat si un tanar de 17 ani al carui frate s-a alaturat anul trecut gruparii.

UPDATE 8:30 Cardinalul André Vingt-Trois, arhiepiscopul Parisului, oficiaza, miercuri seara, la Cetedrala Notre-Dame de Paris, o slujba in memoria victimelor atacului de la Saint-Étienne-du-Rouvray, unde un preot a fost ucis intr-o biserica, potrivit site-ului catedralei, relateaza AFP. “Astazi (marti), tara noastra este lovita din nou de o crima terorista, comisa in biserica din Saint-Étienne-du-Rouvray. Comunitatea catolica intreaga este atinsa de acest act abominabil. Ea se uneste in rugaciune si reculegere”, a subliniat marti monseniorul Vingt-Trois intr-un mesaj difuzat pe site-ul Catedralei Notre-Dame de Paris.

Sursa: PRO TV.ro

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×