Carousel hot news

“Elton, Durimel sau Thicot nu sînt de Dinamo”

Scandal la vîrf.  Florentin Petre acuză managmentul clubului dinamovist, în special transferurile făcute de Constantin Anghelache. Mijlocaşul care a evoluat timp de 12 sezoane în "Groapă"...
24.10.2013 | 18:48
Florentin Petre.

Scandal la vîrf.  Florentin Petre acuză managmentul clubului dinamovist, în special transferurile făcute de Constantin Anghelache. Mijlocaşul care a evoluat timp de 12 sezoane în “Groapă” spune că e inadmisibil ca în Groapă să fie aduşi jucători de la Drobeta-Turnu.

Fostul secund al lui Ţălnar, Florentin Petre trage un semnal de alarmă privind situaţia actuală a lui Dinamo şi îi sfătuieşte pe şefii “haitei” să-şi revizuiască atitudinea faţă de Ionel Dănciulescu. “E dureros şi de neimaginat ce se întîmplă acolo! Pentru Dinamo, un astfel de obiectiv, locul cinci, nu trebuie să existe! Nici acolo nu sunt, însă, sigur că vor ajunge la finalul sezonului. Cînd jucam eu, era nenorocire dacă ne clasam mai jos de locul doi. Pe vremea mea, jucători precum Elton, Durimel sau Thicot nu prindeau nici lotul de 24. Gîndiţi-vă că atunci Zicu, Florin Bratu sau Mutu au fost titulari de la început. Flavius Stoican e prietenul meu şi îi urez baftă, dar îi va fi foarte greu să facă treabă. Ar face bine să-l reintroducă pe Dănciulescu în echipă, pentru că e mult mai bine pregătit ca unii dintre cei aduşi în vară!”, a criticat “Piticul”.

“Să nu-l comparăm pe Mutu cu Lupescu!”

Petre a comentat şi posibila revenire a lui Adrian Mutu în “Groapă”, privind cu scepticism transferul “Briliantului” în  “Groapă”. “Cu cine să joace la Dinamo, cine să-l ajute pe teren? Sînt doar cinci fotbalişti în tot lotul. Ce, jucăm handbal? Nu comparaţi posibila revenire a lui Mutu cu întoarcerea lui Ionuţ Lupescu. Atunci echipa era făcută, aveam trupă puternică! Eu cred că tot ce s-a scris despre Mutu, e doar pentru imagine. El nu va veni la Dinamo!”, a încheiat unul dintre jucătorii emblemă ai lui Dinamo.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri