ADVERTISEMENT
Nicio categorie

ATAC la Bute. “Nu face parte din elita mondială! Pascal îl face KO”

UPDATE: Lucian Bute a reacţionat şi el înaintea meciului cu Jean Pascal. El i-a transmis că vorbeşte prea mult,  iar pe 18 ianuarie va cîştiga în faţa canadianului. “Am mult respect pentru...
Autor: Constantin Radu | 01.11.2013 | 08:28
ATAC la Bute.

UPDATE: Lucian Bute a reacţionat şi el înaintea meciului cu Jean Pascal. El i-a transmis că vorbeşte prea mult,  iar pe 18 ianuarie va cîştiga în faţa canadianului. “Am mult respect pentru Jean. El a vorbit mult, încă vorbeşte mult, dar pentru mine asta nu este o problemă. Îmi văd de treburile mele. Pe 18, îmi voi face datoria. Îmi voi bucura fanii. Am avut momente proaste, dar acum sînt mai puternic şi mai încrezător”, a spus Bute.

ADVERTISEMENT

……………………………………………………………………………..

Preşedintele GYM, Yvon Michel, cel care îl promovează pe Jean Pascal, l-a atacat într-o conferinţă de presă pe Lucian Bute.

InterBox a făcut muncă de promovare pentru a-i face pe toţi din Quebec, şi mai ales pe însuşi Lucian, să creadă că el face parte din elita mondială”, a spus Michel, potrivit Mediafax.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă Pascal îl va bate fără probleme, pe 18 ianuarie, pe Bute, Michel a răspuns: “Cred că da”, adăugînd că în opinia sa Jean Pascal se va impune prin K.O. în runda a şasea.

“Cînd Lucian l-a învins pe Andrade, în Quebec, primul care m-a felicitat lîngă ring a fost Yvon Michel. Mi-a spus atunci că Lucian este un mare boxer şi că face parte dintre cei mai buni din lume”, a reacţionat imediat Larouche, antrenorul lui Lucian Bute.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!