Fotbal intern

Atac la conducerea FCSB. “Gigi e înconjurat doar de băgători de seamă”

22.07.2018 | 14:17
Atac la conducerea FCSB Gigi e inconjurat doar de bagatori de seama

Atac la conducerea FCSB. Ioan Horoba, fostul șef al lui Azdren Llullaku de pe vremea în care acesta juca pentru Gaz Metan Mediaș este de părere că Gigi Becali este înconjurat de oameni slabi atît timp cât aceștia nu au fost în stare să îl aducă ei pe jucătorul kosovar sub comanda lui Dică.

FCSB a început dezastruos campionatul după ce roș-albaștrii au pierdut meciul de la Giurgiu cu Astra, scor 1-0. Azdrem Llullaku omul care a marcat singurul gol al partidei, este cel care în opinia lui Ioan Horoba, fostul conducător de la Mediaș, ar fi putut foarte ușor să se afle în tabăra roș-albaștrilor dacă conducătorii echipei lui Gigi Becali erau mai vigilenți ca Dani Coman.

Atac la conducerea FCSB. “Gigi e înconjurat doar de băgători de seamă”

Horoba a mărturisit pentru FANATIK.RO că lui Gigi Becali îi lipsește la echipă un conducător precum Dani Coman. “Totul are o limită, iar Gigi Becali trebuie să se trezească cât mai repede dacă nu vrea să piardă și acest campionat care a început. Dacă nu era el, și cei care bagă bani la CFR Cluj, fotbalul românesc murea de mult. Aceste rezultate proaste îl pot face într-o zi pe Gigi să se gândească să renunțe, iar atunci se va alege praful.

Lui Gigi îi trebuie la echipă un conducător ca Dani Coman. Acest băiat are ochi atît la antrenori cât și la jucători. Oare nu s-a săturat să fie înconjutat de oameni care se mulțumesc doar să încaseze salariul și să spună da patroane? E incredibil cum cei de la Steaua se tot chinuie să aducă un atacant și nu reușesc să găsească pe nimeni. Păi cei de la Steaua oare nu au auzit de Llullaku? Omul ăsta a fost golgheterul României, iar Coman a fost băiat deștept și l-a ochit. Sunt sigur că nici nu a plătit bani pentru transferul lui Llullaku. Bravo lui Dani Coman! Dacă Steaua îl avea pe Llullaku lucrurile stăteau altfel în atacul lor, dar sunt mulți profitori prin preajma lui Gigi. Au pierdut campionatul în fața lui Șumudică, Hagi și Dan Petrescu. Vor să îl piardă și în fața lui Edi Iordănescu? Treaba lor”, a încheiat Horoba,

Atac la conducerea FCSB. Ioan Horoba pe vremea în care era conducător la Gaz Metan
Atac la conducerea FCSB. Ioan Horoba pe vremea în care era conducător la Gaz Metan

Atac la șefii FCSB. “Îl vor regreta și pe Darius Olaru”

În continuare, Ioan Horoba a ținut să mai precizeze că șefii celor de la FCSB vor regreta și ratarea transferului lui Darius Olaru.Eu chiar nu înțeleg de ce șefii Stelei nu l-au mai luat pe Darius Olaru de la Mediaș? Au tot preferat să arunce cu milioane pe unul și pe altul de pe la noi din campionat, iar pe copilul ăsta care este de mare perspectivă nu au mai dorit să îl aducă la ei. O să vedeți că vor regreta amarnic”, a încheiat Horoba.

Contactat de către FANATIK.RO, Dani Coman, președintele Astrei, ne-a vorbit despre cum a reușit să îl aducă pe Llullaku la echipa lui Măldărășanu. “Mă bucur că l-am adus pe Llullaku la echipă și mă bucur că am insistat și pentru numirea lui Măldărășanu. Tot eu l-am adus pe Măldă și la echipa a doua să o antreneze, iar acum când l-am ridicat la prima echipă el a demonstrat că are valoare. O să vedeți că Măldă o să devină unul dintre antrenorii foarte buni ai fotbalului românesc. Revenind la Llullaku vreau să vă spun că este adevărat că l-am adus la noi din postura de jucător liber de contract. Am aflat acest lucru și am luat imediat legătura cu impresarul Bogdan Apostu. Avem acum la echipă un atacant foarte bun și sper să mai marcheze și în următoarele meciuri”, a spus Coman.

 

Atac la conducerea FCSB. Dani Coman pe banca Astrei
Atac la conducerea FCSB. Dani Coman pe banca Astrei

500.000 de euro este cota pe transfermarkt a lui Llullaku

Tags: