Sport

Atac la conducerea lui CFR Cluj după înfrângerea cu Jablonec: ”E o problemă de management”

CFR Cluj a pierdut primul joc din Conference League cu Jablonec, iar un fost internațional a lansat un atac la conducerea campioanei.
17.09.2021 | 11:50
Atac la conducerea lui CFR Cluj dupa infrangerea cu Jablonec E o problema de management
ADVERTISEMENT

Ardelenii au fost învinși în Cehia, scor 0-1, după o prestație modestă și nu se regăsesc după revenirea pe banca tehnică a lui Dan Petrescu.

Unicul gol a venit după o gafă a lui Bălgrădean la care Camora a făcut henț pe linia porții în încercarea disperată de a salva golul. A fost cartonaș roșu pentru căpitan și penalty transformat pentru cehi.

ADVERTISEMENT

Conducerea lui CFR Cluj, atacată pentru schimbările dese de antrenor

Jocul lui CFR Cluj arată foarte rău de la venirea lui Dan Petrescu, dar fostul internațional Aurel Țicleanu consideră că principala vină o poartă conducerea clubului pe care a atacat-o pentru faptul că schimbă foarte des antrenorii.

”Este un conflict artificial creat. E o problemă de management, nu de antrenorat. Prima întrebare ar fi de ce a fost schimbat Dan Petrescu în trecut, dacă acum vine pe post de salvator. După aceea, nu înțeleg de ce ai nevoie să schimbi antrenorul când ești pe primul loc și ai șase victorii la rând.

ADVERTISEMENT

Apropo de clauzele de reziliere, pe Dan Petrescu îl dai afară, pe Edi Iordănescu îl dai afară, pe Șumudică îl dai afară, sunt niște compensații. Până la urmă nu joacă nici Șumudică, nici Dan Petrescu”, a declarat Țicleanu la Pro X.

Naționala, subiect închis pentru Dan Petrescu?

Deși este nemulțumit de felul în care Neluțu Varga gestionează situațiile de la CFR Cluj, Aurel Țicleanu nu a ratat ocazia de a-l ”tăvăli” puțin și pe Dan Petrescu, despre care s-a vorbit tot timpul ca o posibilitate de selecționer la naționalei României.

ADVERTISEMENT

”Impactul lui Dan Petrescu la o echipă pe care a antrenat-o? 80-90% sunt jucătorii pe care el i-a adus. Dacă nu are impact la CFR, cum putea să vină la echipa națională? Există o discrepanță între posibilitățile echipei și pretențiile patronului și ale suporterilor”, a spus Țicleanu, vicepreşedintele Comisiei Tehnice din cadrul FRF.

Caracteristic stilului lui Dan Petrescu, CFR Cluj a stat la cutie și a încercat să dea lovitura pe contraatac la Jablonec și chiar dacă tactica nu le-a ieșit, aceasta nu a fost deloc pe placul presei din Cehia, care a făcut câteva comentarii dure la adresa jocului ardelenilor.

ADVERTISEMENT

Contre între Petrescu și Șumudică

La finalul întâlnirii cu Jablonec, Dan Petrescu și-a început discursul într-o notă pozitivă, felicitându-și elevii pentru atitudine, după care s-a lansat într-o adevărată  tiradă la adresa fostului antrenor, Marius Șumudică, criticând strategia aleasă în vară și pregătirea fizică de la începutul acestui sezon.

Extrem de nervos din cauza acuzațiilor care i-au fost aduse, Șumudică i-a răspuns în termeni duri lui Dan Petrescu și este de părere că titlurile câștigate de CFR Cluj cu acesta pe banca tehnică sunt de fapt meritul fostului președinte Marian Copilu.

Campioana României este pe ultimul loc în Grupa D din Conference League și va întâlni în etapa a doua, pe teren propriu, formația daneză Randers, partida fiind programată joi, 30 septembrie, de la ora 19:45.

ADVERTISEMENT