Carousel hot news

ATAC DUR la Gîlcă! “NU are experienţă! E o problemă”

Emeric Ienei, unul dintre cei mai titraţi antrenori ai Stelei, a criticat voalat conducerea Stelei pentru neimplicare în campania de transferuri din pauza competiţională, dar şi atitudinea lui...
07.07.2014 | 17:25
ATAC DUR la Gîlcă!

Emeric Ienei, unul dintre cei mai titraţi antrenori ai Stelei, a criticat voalat conducerea Stelei pentru neimplicare în campania de transferuri din pauza competiţională, dar şi atitudinea lui Costel Gâlcă, care a oferit “motive de îngrijorare”.

Cîştigătorul Cupei Campionilor cu Steaua crede că jocul echipei din Ghencea suferă de la venirea lui Gâlcă pe banca echipei campioană şi îi contrazice pe cei care sînt de părere că rezultatele din amicale nu contează în vederea startului din campionat şi cupele europene. “Trebuie să se gîndească în primul rînd să pună la punct jocul echipei, sau să facă în aşa fel încît cel puţin 8-9 jucători să fie titulari. Toţi spun că nu-i nimic, rezultatele în pregătire nu contează, dar nu e aşa, contează foarte mult din punct de vedere psihologic”, afirmă Ienei.

Atac la Becali! “E o problemă!”

De asemenea, Ienei critică atitudinea lui Gigi Becali, care nu a adus înlocuitor după ce Piovaccari, Georgievski şi Pintilii au plecat de la echipă. “Există o oarecare îngrijorare, normal să existe. Au plecat cîţiva jucători, acum trebuie să aibă o altă strategie. Nu au venit jucători şi asta este o problemă. După ce au cîştigat de două ori campionatul, acum pot să spună că întineresc echipa, că sacrifică 1-2 ani şi pe urmă să cîştige din nou campionatul. Era normal să aducă jucători la începutul perioadei de pregătire, dar la noi ce este normal? Poate ar trebui să fie cineva lîngă Gâlcă, nu poate singur, pentru că încă nu are experienţă suficientă de a prelua o echipă care a cîştigat două campionate”, a declarat Ienei la Dolce Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri