Nicio categorie

Iubitul Andreei Mantea i-a căzut cu tronc şi altei dive!

Luptatorul Cristi Mitrea face ravagii printre colegele Andreei. Una dintre cele mai infocate admiratoare ale barbatului este nimeni alta decat Loredana Chivu. Bomba sesxy le-a marturisit unor prietene...
06.09.2014 | 08:52
Iubitul Andreei Mantea i-a căzut cu tronc şi altei dive!
ADVERTISEMENT

Luptatorul Cristi Mitrea face ravagii printre colegele Andreei. Una dintre cele mai infocate admiratoare ale barbatului este nimeni alta decat Loredana Chivu. Bomba sesxy le-a marturisit unor prietene ca Mitrea este exact genul de barbat care o innebuneste si ca daca n-ar fi fost colega cu Andreea Mantea, probabil ca ar fi trecut la atac. Pe de alta parte, Loredana si-ar fi manifestat indoiala ca Andreea va mai ramane prea mult timp cu Cristi, iar in momentul in care cei doi se vor desparti, isi va incerca si ea norocul cu luptatorul.

Loredana Chivu e o adevarata bomba sexy

Pana acum, Cristi Mitrea s-a aratat indragostit la maxim de burlacita lui, cu toate ca gurile rele sustin ca toata relatia lor e doar de fatada, pentru ca asa le cere contractul. Mitrea chiar si-a tatuat pe mana un trandafir asemanator cu cele pe care le oferea Mantea concurentilor in timpul show-ului. Ramane de vazut daca „dragostea pura” va invinge tentatiile oferite de un trup bine lucrat si indelung operat cum este cel al Loredanei Chivu.

ADVERTISEMENT

Sursa: wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri