Fanatik Show

ATAC DUR: “Eu jucam fotbal, Vamă credea că e handbal!”

UPDATE 17:30 / Duckadam a continuat atacurile la adresa lui Dinu Gheorghe şi la FANATIK SHOW. "M-au deranjat ironiile domnului Dinu Gheorghe, iorniile lui, pentru că nu-şi aveau locul. Pe vremea...
29.09.2014 | 17:45
ATAC DUR Eu jucam fotbal Vama credea ca e handbal

UPDATE 17:30 / Duckadam a continuat atacurile la adresa lui Dinu Gheorghe şi la FANATIK SHOW. “M-au deranjat ironiile domnului Dinu Gheorghe, iorniile lui, pentru că nu-şi aveau locul. Pe vremea în care jucam eu, el confunda fotbalul cu handbalul”, a replicat tăios Helmuth Duckadam la FANATIK SHOW pe Look TV.

……………………………………

Helmuth Duckadam este ironic la adresa lui Dinu Ghoerghe şi Daniel Isăilă, preşedintele, respectiv tehnicianul celor de la Astra Giurgiu. Preşedintele de imagine al Stelei este de părere că remiza albă de duminică seara a fost un rezultat echitabil, însă este de părere că giugiuvenii se vor bate la locul patru în acest sezon.

“Este un rezultat echitabil, chiar dacă am atins bara în două rînduri. Au fost mai buni în prima repriză. Isăilă şi Dinu Gheorghe au început şi ei să ciripească acum, după meciul de la Mioveni n-am văzut să vorbească. Să-şi vadă de treaba lor, să vadă la cîte puncte sînt de noi. Le-a venit graiul acum, cînd acum cîteva zile erau pe fărăaş amîndoi. Astra se va lupta pentru locul 4. CFR şi Dinamo sînt peste ei. 

Îmi doresc să avem un arbitraj bun la Kiev, aşa cum a făcut-o aseară Haţegan. Din păcate în România există o singură echipă care a avut evoluţii bune, şi aia este Steaua, celor de la Astra le lipseşte constanţa. Va fi un meci greu la Kiev, trebuie să ne recunoaştem şi slăbiciunile. Am scăpat doar datorită lui Arlauskis în ultimele meciuri. Jucăm bine în repriza a doua, în prima ne e mai greu, avem unele slăbiciuni”, a declarat Duckadam la sport.ro.

duckadam_66151800

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!