Carousel hot news

Anunţul AŞTEPTAT de toată România: “Piţurcă PLEACĂ!”

UPDATE / Adrian Porumboiu a confirmat, la Digisport, spusele lui Dorinel Munteanu: "Piţurcă pleacă indiferent de cine vine preşedinte la FRF!"...
21.11.2013 | 18:22
Anunţul AŞTEPTAT de toată România:
Victor Piturca.

UPDATE / Adrian Porumboiu a confirmat, la Digisport, spusele lui Dorinel Munteanu: “Piţurcă pleacă indiferent de cine vine preşedinte la FRF!”

Dorinel Munteanu a declarat joi că Victor Piţurcă va pleca de la echipa naţională atunci cînd Gică Popescu va cîştiga preşedinţia FRF!

Fostul antrenor al lui Dinamo este sigur că Victor Piţurcă are zilele numărate în postura de selecţioner al României pentru că viitorul preşedinte al FRF, Gică Popescu, va instala alt antrenor. “E lipsă de respect să te autopropui la naţională sau să dai sfaturi selecţionerului. La noi încă se practică asta, pe cînd în fotbalul mare nu! Cred că Piţurcă pleacă dacă vine Gică Popescu la conducerea FRF, important e ca oricine vine să aibă parte de încredere. Lipsa de responsabilitate ne-a eliminat de la Mondial, nu că Grecia a fost bună. La Bucureşti nu am creat superioritate, nu am pus probleme în atac! Naţionala nu mai are lider! Pe Mutu, pe care l-am vrut să fie noul lider după Hagi, a avut  nişte jocuri bune, dar înafara terenului ştim toţi ce a făcut.”, a declarat “Munti”, la Dolcesport, care şi-a continuat tirul la adresa lui Adrian Mutu.

“Mutu, lipsit de eleganţă! A atras numai antipatii”

Criticile lui Dorinel Munteanu  s-au acutizat pe declaraţiile lui Adrian Mutu, a cărui atitudine este neînţeleasă de către fostul internaţional. “Mutu aştepta momentul de supărare al tuturor şi a intervenit neprofesionist. A dorit să se răzbune! Trebuia să aibă atitudinea lui Chivu şi Rădoi, care s-au retras elegant şi civilizat. Cum o face el e ruşinos şi a atras numai antipatie cu ceea ce a spus. A devenit avocatul tuturor jucătorilor, asta era treaba lui? Este total deplasat ce a făcut. Generaţiile după calificarea la EURO 2000 au avut numai eşecuri! Pentru Liga 1 va fi decisiv pentru Petrolul, poate ajuta fotbalul intern”, a încheiat Munteanu.

Nu crede în Rotariu! “La Dinamo, doar Matei este  valoros”

Fostul antrenor al lui Kuban a discutat la dolcesport şi despre schimbările din Liga 1 şi eventualul interes al Borussiei Dortmund pentru Florin Gardoş, tehnicianul fostei finaliste a Champions League fiind în tribune la România-Grecia. “Au trecut vremurile cînd echipe care veneau la Dinamo voiau doar să nu ia mai mult de trei-patru. De la ei, îmi place Matei acum, este un jucător valoros din punctul meu de vedere. Trebuie să-i mulţumim domnului Dragomir pentru ce a făcut în 17 ani, însă schimbarea este făcută pentru mai bine.  Să fim modeşti, noi nu avem jucători pentru Dortmund în momentul de faţă! Klopp îl vede pe Maxim în fiecare săptămînă, n-ar fi venit la Bucureşti să-l vadă pe el. Maxim m-a surprins pozitiv”, a încheiat fostul mare internaţional.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri