VIDEO. Teroare în Marsilia! O camionetă a lovit două staţii de autobuz. Cel puţin o persoană a decedat

atac marsilia

Europa este sub un val de teroare din cauza atacurilor teroriste tot mai frecvente din marile oraşe. Barcelona a fost joi ţinta unui atac terorist care a produs valuri de indignare în rândul populaţiei de pe Bătrânul Continent. Luni dimineaţă, teroarea a pus stăpânire pe Marsilia.

Potrivit presei din Franţa, un vehicul a intrat într-o staţie de autobuze şi a ucis o persoană. Iniţial, maşina a vizat refugiul unei staţii de autobuz la Marsilia, fără a face victime, scrie cotidianul regional "La Provence". Ulterior, vehiculul s-a proiectat în al doilea refugiu aflat la distanţă mică de primul, rănind grav o persoană şi omorând o alta.

Potrivit poliţiei franceze, bărbatul care a intrat cu camioneta în staţiile de autobuz nu locuieşte în Marsilia, dar era cunoscut poliţiei pentru diverse delicte legate de droguri, furt şi port de armă. Autoutilitara în care se afla în momentul arestării este plină de pachete şi de aceea au fost chemaţi geniştii. Poliţia a blocat imediat cele două bulevarde pe care a avut loc incidentul.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Primul incident a avut loc în jurul orei locale 8:00, când maşina a intrat într-o staţie de autobuz. Al doilea accident s-a petrecut în jurul orei locale 9:15. De această dată, în urma incidentului o femeie de 42 de ani a decedat, conform ziarului "Le Provence". Poliţia l-a arestat imediat pe autorul celor două accidente, poliţia judiciară din Marsilia se va ocupa de investigarea incidentelor.

viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004