Atac Munchen. Bilanţul victimelor a crescut. Ce au descoperit poliţiştii la domiciliul atacatorului

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
24/07/2016, 13:47
Atac Munchen. Bilanţul victimelor a crescut. Ce au descoperit poliţiştii la domiciliul atacatorului

Bilanţul persoanelor rănite a crescut la 35, după atacul armat de vineri seară, de la un centru comercial din Munchen, comis de un tânăr obsedat de crimele în masă, a informat, duminică, poliţia germană, relatează DPA. În acest număr al răniţilor sunt incluse şi persoanele care au avut de suferit când panica s-a instalat în centrul oraşului după atacul de la centrul comercial Olympia, a declarat un purtător de cuvânt.

Tânărul germano-iranian care a comis atacul era un cititor avid de cărţi şi articole privind crimele în masă, inclusiv despre atacurile din Norvegia, care au fost comise cu exact cinci ani în urmă, a informat poliţia. Majoritatea celor nouă persoane care şi-au pierdut viaţa în atacul de vineri erau adolescenţi din familii de imigranţi turce şi kosovare.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×