ADVERTISEMENT
News

Atac sângeros asupra unor români din Germania. Doi dintre ei, în stare gravă la spital

Autor: Adrian Baciu | 27.06.2020 | 10:32
Atac sângeros asupra unor români din Germania. Doi dintre ei, în stare gravă la spital
Atac sângeros asupra unor români din Germania. Doi dintre ei, în stare gravă la spital. Foto: hepta.ro

Un atac sângeros asupra unor români din Germania a avut loc în această săptămână în orașul Dusseldorf.

ADVERTISEMENT

Doi conaționali au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost victimele unui scenariu desprins parcă dintr-un film cu mafioți.

Mașina acestora a fost blocată pe o stradă din orașul german și, până la intervenția poliției, doi români au fost grav răniți, fiind atacați cu cuțitele.

ADVERTISEMENT

Doi români, în stare gravă la spital după un atac în stil mafiot asupra lor în Germania

Trei cetățeni din România au fost victimele unui eveniment sângeros petrecut în Germania. În prezent, doi dintre ei se află la spital în stare gravă, luptându-se să supraviețuiască.

Atacul mafiot s-a petrecut miercuri, 24 iunie, în jurul orei 21.15, pe o stradă din Dusseldorf, Germania, informează Mediafax.

ADVERTISEMENT

BMW-ul în care se aflau trei români a fost oprit în trafic de alte două autoturisme. Atacatorii au venit înspre maşina cetăţenilor români, au deschis portierele şi i-au atacat cu cuţitele pe cei doi care ocupau scaunele din faţă.

Din primele informații, șoferul român, în vârstă de 39 de ani, a încercat să scape şi a lovit de mai multe ori maşina care îl bloca din faţă. Acesta a fost probabil şi motivul pentru care poliţiştii au crezut, la prima vedere, că au de-a face cu un accident rutier.

ADVERTISEMENT

Doi dintre români, grav răniți

Doi dintre concetățenii noștri, în vârstă de 26 și 39 de ani, au fost transportați de urgență la spitalul din Dusseldorf. Cel de-al treilea a reușit să scape de atacatori, după ce a lovit de mai multe ori automobilul care îi bloca drumul.

În ceea ce-i privește pe atacatori, aceștia au reuşit să fugă de la locul incidentului înainte ca poliţia să ajungă la faţa evenimentului, iar acum sunt căutaţi de autorităţi.

ADVERTISEMENT

Imediat, procurorul din Dusseldorf, alături de o echipă de criminalişti, a început ancheta în acest caz. Potrivit poliţiei din Dusseldorf, incidentul a fost catalogat drept tentativă de omor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!