News

Războiul interlopilor! Emi Pian, liderul Clanului Duduianu, a murit. Cum s-a întâmplat crima sângeroasă din sectorul 6 al Capitalei

04.08.2020 | 09:50
Razboiul interlopilor Emi Pian liderul Clanului Duduianu a murit Cum sa intamplat crima sangeroasa din sectorul 6 al Capitalei
ADVERTISEMENT

Liderul clanului Duduianu a murit, ieri noapte, după ce a fost atacat cu armă albă. El a fost înjunghiat de mai multe ori.

Florin Mototolea, căruia i se mai spunea și Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a murit la spital, după ce s-a luptat în stradă cu un alt interlop.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a încetat din viață la spital, după ce a fost transportat de urgență. Medicii nu au mai putu să-i salveze viața din cauza rănilor profunde. El a fost înjunghiat de mai multe ori și a pierdut o cantitate mare de sânge.

Emi Pian, liderul Clanului Duduianu, a murit în condiții suspecte

Primul apel care s-a făcut către 112 a fost la ora 03:00 noaptea, unde a fost semnalat un conflict în stradă între mai multe persoane, în sectorul 6 din Capitală. Alertați, polițiștii de la Secția 20 au ajuns la fața locului și au încercat să stingă conflictul dintre interlopi.

ADVERTISEMENT

În urma scandalului provocat și luptelor din stradă, doi bărbați au fost duși de urgență la spital, dintre care unul de 39 de ani a murit, anume liderul Clanului Duduianu, Emi Pian.

După cele întâmplate, Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei au preluat cazul.

ADVERTISEMENT

„ În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând.”, a transmis Poliția într-un comunicat de presă.