UPDATE / VIDEO. Atentat sîngeros cu bombă. Cel puţin 80 de morţi şi peste 231 de răniţi! Atacul a fost revendicat de ISIS

UPDATE / Ministerul de Interne din Afganistan a anunţat că bilanţul victimelor atacurilor din Kabul de sîmbătă a crescut la 80 de morţi şi 231 de răniţi, transmite DPA.

UPDATE / Cel puţin 61 de persoane au fost ucise sîmbătă într-un atentat care a vizat o manifestaţie paşnică la Kabul, iar 207 au fost rănite. Atacul a fost revendicat de ISIS, a anunţat un oficial din Ministerul Sănătăţii din Afganistan.

Un atac cu bombă s-a soldat cu cel puţin 20 de morţi în Kabul, informează BBC. Conform primelor date, o explozie s-ar fi produs în timpul unui protest.

O explozie a avut loc în timpul unui protest în capitala afgană Kabul şi s-a soldat cu cel puţin 20 de morţi, spun oficialii. Explozia a lovit în piaţa Deh Mazang în timp ce mii de oameni din minoritatea hazară protestau pentru modificarea unei reţele de electricitate.

Cauza exploziei este neclară. Postul de televiziune Tolo susţine însă că autorul ei este un kamikaze. Nimeni nu a revendicat încă atacul.

Sursa: Realitatea.net