Sport

Atac suburban al liderului galeriei FC U Craiova la adresa Lorenei Balaci: ”De-aia a lăsat-o și Trică”

Duelul fotbalistic al Craiovei încinge spiritele între olteni cu fiecare zi. Liderul galeriei echipei familiei Mititelu a avut un derapaj incredibil la adresa Lorenei Balaci.
30.09.2021 | 14:04
Atac suburban al liderului galeriei FC U Craiova la adresa Lorenei Balaci Deaia a lasato si Trica
„Gogoașă” de la FC U Craiova, condamnat cu executare pentru loviri și alte violențe
ADVERTISEMENT

Lorena Balaci, fiica legendei fotbalului oltean Ilie Balaci, a căzut victimă atacurilor suburbane ale fanilor echipei FC U Craiova.

Aceasta ceruse arestări în cazul vandalizării casei lui Sorin Cârțu. Iritat de implicarea ei în acest scandal, Andrei Preda, liderul Peluzei Sud 97, i-a răspuns într-o manieră care nu are nicio legătură cu fair play-ul sportiv.

ADVERTISEMENT

Andrei Preda: ”Lorena Balaci cere arestări, să-și vadă de treaba ei”

Derby-ul Craiovei este programat duminică de la ora 21:00, dar ”meciul” suporterilor celor două echipe a început încă de la sfârșitul săptămânii trecute.

Miercuri dimineața Sorin Cârțu a avut surpriza să-și găsească vandalizat, din nou, gardul proprietății sale din Craiova și a făcut plângere la poliție.

ADVERTISEMENT

Lorena Balaci a intervenit în scandal și, într-o postare pe Facebook, făcea un apel către autorități să ia măsuri urgente împotriva vinovaților și cerea chiar arestarea acestora.

Într-o intervenție la Gold FM, Andrei Preda, liderul Peluzei Sud 97, ocupată de susținătorii FC U Craiova 1948, i-a adresat cuvinte grele fetei lui Ilie Balaci.

ADVERTISEMENT

”Lorena Balaci am înțeles că acum se pricepe și la legea poliției, cere arestări. Îi transmit să-și vadă de treaba ei, pentru că am respectat-o până acum pentru că este fata lui Balaci.

Să se uite însă, dacă nu ține minte, că Ilie Balaci spunea care este adevărata echipă, respectiv cea care a promovat acum. Am încercat să o lăsam în pace, să nu o băgăm în seamă. Nu este o surpriză pentru noi ceea ce spune acum. Probabil de-aia a și lăsat-o Trică”, a spus Andrei Preda la Gold FM.

ADVERTISEMENT

Craiova fierbe, la propriu

Între fanii celor două echipe din Craiova rivalitatea a escaladat demult ultima redută de fair play. Încă din momentul promovării în primul eșalon, oficialii echipei FC U Craiova 1948, în frunte cu Adrian Mititelu Jr, au atacat constant gruparea rivală.

Din meniul derby-ului Craiovean nu lipsesc vandalizările, cum e cazul proprietății lui Sorin Cârțu și a caselor de bilete a celor de la FC U Craiova, nici declarațiile belicoase, nici duelurile propriu zise dintre fani.

La începutul săptămânii ultrasii din peluza Sud 97 se lăudau pe rețelele de socializare cu un steag al brigăzii Utopia, membră a galeriei Universității Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 1,55 este cota pentru „total goluri: 0-2”. Vezi aici toate cotele!   

ADVERTISEMENT