Atac sângeros în Surgut. Şapte persoane au fost înjunghiate în plină stradă

Razvan Nicolae   
în Hotnews
20/08/2017, 00:04
Atac sângeros în Surgut. Şapte persoane au fost înjunghiate în plină stradă

Un bărbat a înjunghiat şapte persoane în oraşul Surgut din centrul Rusiei. Conform oficialilor poliţiei din localitate, atacul nu a fost unul cu caracter terorist. 

“Pe 19 august 2017, în jurul orei locale 11.20 (9.20 ora României), un bărbat neidentificat, înarmat cu un cuţit, se deplasa pe străzile din centrul oraşului Surgut şi a atacat trecătorii. El a rănit opt persoane. Toate victimele au fost internate cu răni de gravitate diferită”, a anunţat Comisia rusă de Investigaţii.

În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru tentativă de crimă, iar anchetatorii încearcă să stabilească cu exactitate circumstanţele în care s-a produs atacul. Forţele de ordine care au intervenit l-au împuşcat pe atacator la scurt timp.

Surgut este cel mai mare oraş din provincia Khanti-Mansi, aflată la est de Urali. Localitatea are o populaţie de peste 360.000 de oameni şi este un centru important pentru producţia de petrol şi gaze. Circumstanţele şi motivele nu sunt clare deocamdată, iar anchetatorii verifică informaţiile potrivit cărora bărbatul suferea de o boală psihică.

Închide ×