Carousel hot news

ATAC terorist la Bruxelles! Un bărbat a atacat mai mulţi soldaţi cu o macetă

Un bărbat a fost împuşcat în Bruxelles după ce a atacat doi soldaţi cu o macetă pe străzile oraşului. Soldaţii au ripostat cu focuri de armă, care l-au pus la pământ pe agresorul de...
27.08.2017 | 00:02
ATAC terorist la Bruxelles! Un bărbat a atacat mai mulţi soldaţi cu o macetă
ADVERTISEMENT

Un bărbat a fost împuşcat în Bruxelles după ce a atacat doi soldaţi cu o macetă pe străzile oraşului. Soldaţii au ripostat cu focuri de armă, care l-au pus la pământ pe agresorul de origine somaleză. Incidentul este tratat drept atac terorist de autorităţi.

Atac terorist Bruxelles. Teroristul a murit la spital la scurt timp după incident din cauza rănilor. Acesta nu era cunoscut serviciilor de securitate pentru legături cu terorismul, însă ar fi strigat „Allah Akbar” înainte de a ataca, relatează Reuters.

ADVERTISEMENT

Atac terorist Bruxelles. Oraş ţintă pentru terorişti 

Atac terorist Bruxelles. Niciunul dintre cei doi soldaţi nu au suferit răni grave, scrie presa din Anglia. Forţele de ordine au instalat un perimetru de securitate în zonă.

Bruxelles este unul dintre oraşele europene ţintă pentru atentate teroriste. Cel mai grav dintre ele a avut loc în martie 2016 soldat cu 34 de morţi şi 316 răniţi. Atunci s-au înregistrat trei explozii, două la aeroport şi una la o staţie de metrou.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri