ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Poliţiştii francezi au dejucat un atentat terorist! Ce au găsit într-un apartament din sudul Parisului!

Poliţia franceză a dejucat un posibil atac terorist, după ce a descoperit ingrediente pentru fabricarea de explozibili TATP în cursul unui raid într-un apartament din sudul Parisului....
Autor: Filon Stan | 07.09.2017 | 00:03
Poliţiştii francezi au dejucat un atentat terorist! Ce au găsit într-un apartament din sudul Parisului!

Poliţia franceză a dejucat un posibil atac terorist, după ce a descoperit ingrediente pentru fabricarea de explozibili TATP în cursul unui raid într-un apartament din sudul Parisului.

ADVERTISEMENT

Poliţia a fost chemată “de un bărbat care lucra în imobil şi care a semnalat produse suspecte într-un apartament”, potrivit Prefecturii poliţiei pariziene. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Atac terorist marca ISIS

Printre obiectele găsite se numără, de asemenea, butelii de gaz şi fire electrice. în momendtul descinderii poliţiştilor, în apartament nu se afla nimeni, însă doui bărbaţi au fost reţinuţi ulterior.

ADVERTISEMENT

TATP este un explozibil uşor de făcut, dar instabil. Acesta a fost folosit de terorişti în mai multe atacuri revendicate de ISIS în Europa de Vest, în ultimii ani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!