ADVERTISEMENT
Stiri de ultima ora

Atac terorist în New York! O bombă a explodat prematur şi l-a rănit pe atentator şi alte 3 persoane!

Luni la prânz a avut loc un atentat cu bombă în New York. Aceasta a explodat întâmplător şi a rănit patru persoane, inclusiv pe atentator, care ar fi strigat în acel moment că acţionează "în numele lui ISIS".
Autor: George Heisu | 11.12.2017 | 16:51
Atac terorist în New York! O bombă a explodat prematur şi l-a rănit pe atentator şi alte 3 persoane!

O explozie a avut loc luni la prânz într-o staţie de metrou new-yorkeză de sub terminalul de autobuze al autorităţii portuare din Midtown Manhattan. Poliţia l-a anihilat imediat pe atentator, un cetăţean de 27 de ani din Bangladeshi, care trăia de 7 ani în Statele Unite.  

ADVERTISEMENT

Fostul şef al NYPD, Bill Bratton a declarat că “suspectul încerca să plaseze bomba, iar aceasta a explodat tocmai când striga că tot ceea ce face este în numele ISIS”, catalogând incidentul drept “un atac terorist”.

Atac terorist, la câteva zile după ce preşedintele Trump a recunoscut Ierusalimul drept capitală a Israelului

În urma deflagraţiei, suspectul a fost rănit, precum şi alte trei persoane, dar nimeni nu se află în stare critică. Atentatul a avut loc doar la câteva blocuri distanţă de Times Square, într-o zonă intens circulată, frecventată de cei ce iau autobuzul spre New Jersey.

ADVERTISEMENT

Incidentul s-a petrecut la câteva zile după ce preşedintele Donald Trump a recunoscut Ierusalimul drept capitală a Israelului. În toată lumea au avut loc demonstraţii, ca urmare a acestui anunţ, iar una dintre cele mai mari mişcări populare a avut loc tocmai în Bangladesh, ţară în care musulmanii sunt majoritari.


CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!