ATAC TERORIST la Munchen! Germanii anunţă 10 morţi! Unul dintre atacatori s-a sinucis

Marian Popovici   
in Hotnews
23/07/2016, 09:05
ATAC TERORIST la Munchen! Germanii anunţă  10 morţi! Unul dintre atacatori s-a sinucis

UPDATE: Oficialii politiei de la München anunţă că atacatorul este un tânăr de 18 ani, cu dublă naţionalitate, germană şi iraniană, care locuia în capitala Bavariei de doi ani. Bărbatul s-a sinucis, împuşcându-se în cap. Numele lui nu a fost făcut public. Numarul decedatilor a ajuns la 10.

UPDATE, ora 23:45 / Poliţia a confirmat faptul că numărul fatalităţilor după atentatul de la Munchen a ajuns la 9. Poliţia a identificat 3 suspecţi, care sînt în libertate în acest moment.

Autorităţile germane au cerut ajutor politiştilor austrieci după atacul de la Munchen, scrie tabloidul Bild, în timp ce ministrul ceh de Interne a anunţat că măsurile de securitate la graniţa dintre Cehia şi Germania vor fi sporite, relatează ITV.


Mai multe impuscaturi s-au auzit vineri seara la Munchen, in zona centrului comercial Olimpia. Atacul a inceput la ora locala 17:52, intr-un fast-food din zona.

Mai multi oameni au fost ucisi, potrivit politiei. Cel putin sase morti au fost confirmati oficial. In imaginile postate pe retele de socializare, numerosi clienti pot fi vazuti iesind in fuga din mall.

O inregistrare video surprinde un om care trage focuri de arma in exteriorul mallului. Martorii si politia vorbesc despre 3 indivizi inarmati, aflati inca in libertate.

Autoritatea de transport din Munchen a oprit circulatia mai multor trenuri, tramvaie si autobuze.

Autoritatile din Munchen au declarat “stare speciala” din cauza atacului din oras, cerandu-le oamenilor sa stea in case. Potrivit unei declaratii oficiale, politia din Munchen vorbeste de “o amenintare terorista acuta” in oras.

SURSA: PRO TV

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×