Atac terorist în Turcia. O a doua maşină capcană a explodat

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
10/08/2016, 20:08
Atac terorist în Turcia. O a doua maşină capcană a explodat

UPDATE. La scurt timp după prima explozie, o alta s-a auzit în Diyarbakir, sudul Turciei. Este vorba tot de o maşină capcană care ar fi rănit cinci persoane.

UPDATE. Ministrul de Interne turc a confirmat că două persoane au murit în explozie. În incident a fost implicată şi o maşină a poliţiei.

UPDATE. Presa locală susţine că sunt şase morţi şi 47 de răniţi (13 poliţişti şi 34 civili).

Gruparea teroristă PKK a comis un nou atentat în această seară la un spital din provincia Mardin din Turcia, de la graniţa cu Siria. Potrivit agenţiei locale de ştiri ILKHA, citată de Antena3, bilanţul până la această oră este de 50 de răniţi.

Mai multe ambulanţe au fost detaşate urgent la faţa locului.

Se pare că o explozie puternică s-a auzit. Primele rapoarte indicau că pe lângă cei 50 de răniţi, trei persoane au fost ucise. Alte indicii spun că o maşină capcană aflată în apropierea spitalului a cauzat deflagraţia.

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×