Fotbal intern

Atac xenofob al lui Gigi Becali către Raed Arafat: „Hotărăște el, musulman, ce facem noi?”

22.03.2021 | 20:48
Atac xenofob al lui Gigi Becali catre Raed Arafat Hotaraste el musulman ce facem noi
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a avut un atac xenofob la adresa lui Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, după ce a auzit zvonurile legate de carantinarea Bucureștiului.

Patronul FCSB-ului a vorbit și despre Paște, sărbătoare care va pica pe data de 2 mai în acest an, iar el susține că nu va ține cont de restricții și va sărbători Paștele în mod obișnuit, creștin-ortodox.

ADVERTISEMENT

Nu este prima reacție dură a lui Gigi Becali asupra restricțiilor și declarațiilor date de Raed Arafat, acesta spunând în luna august, după interviul dat de Raed ArafatpentruFANATIK, că dacă se ia după restricțiile impuse va ajunge la „balamuc”.

Atac xenofob al lui Gigi Becali către Raed Arafat

Gigi Becali a avut un atac xenofob la adresa lui Raed Arafat, când a vorbit despre posibilele restricții pe care românii le vor avea de Paște: Paștele e Paște, e mare sărbătoare. Nu ne interesează mască, carantină, nu ținem cont de carantină! Să fie sănătos Arafat că e musulman.

ADVERTISEMENT

Hotărăște el, musulman, ce facem noi? Eu ies când vreau eu, nu sunt animal să mă bagi în cușcă. Eu ies când vreau eu, să facă ce vor, să dea amenzi, să bage în pușcărie”.

„Restul românilor, dacă gândesc așa, să facă și ei ca mine. Eu sunt om și ies să fac ce vreau. Cum să mă ții pe mine în cușcă? Ce treabă am cu Arafat? El este musulman, eu sunt ortodox. Cum să mă țină Arafat în casă”, a spus Becali la România TV.

ADVERTISEMENT

Nici stadioanele nu vor fi deschise pentru fani

Un alt lucru care îi înfurie pe microbiștii din România este redeschiderea stadioanelor, care s-a amânat de multe ori, însă, din cauza valului 3 al COVID-19, stadioanele vor rămâne închise pe tot parcursul sezonului competițional.

Ultimele meciuri care s-au desfăşurat cu spectatori în tribune în România:

  • Csikszereda – Petrolul (Liga 2)
  • Rapid – CSM Reșița (Liga 2)

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 1,88 este cota pentru „nu marchează ambele echipe și sub 5,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: