Fotbal intern

Atacant de Serie A pentru Dinamo? Mircea Rednic vrea să transfere un fost jucător al italienilor de la AC Milan și Fiorentina

10.01.2019 | 13:58
Atacant de Serie A pentru Dinamo Mircea Rednic vrea sa transfere un fost jucator al italienilor de la AC Milan si Fiorentina

Câinii nu au terminat transferurile şi vor acum să aducă un atacant trecut prin Serie A. Dinamo a marcat de 22 de ori în această stagiune, o statistică nu tocmai pe placul lui Mircea Rednic. Antrenorul caută să-şi întărească ofensiva și conform presei din Italia este interesat de serviciile vârfului Matteo Chinellato. Fotbalistul are 27 de ani și aparține de gruparea din liga secundă, Padova.

Chinellato are un cv cu adevărat impresionant. A trecut în carieră pe la formații grele din Serie A. Fiorentina, Genoa sau AC Milan sunt echipele pentru care a semnat la un moment dat atacantul. A petrecut nu mai puțin de 5 ani de zile pe San Siro, între 2011 și 2016, dar a fost împrumutat de fiecare dată în ligile inferioare. Tritium, Sorrento, Consenza sau Cuneo au fost echipele care l-au avut în teren pe Chinellato.

Atacant din Serie A pentru Dinamo? Matteo Chinellato
Matteo Chinellato în momentul în care a semnat cu gruparea de Serie B, Padova

Atacant din Serie A pentru Dinamo?

Atacantul a semnat în 2017 cu Padova, dar nu a rezistat nici aici prea mult și anul trecut a fost împrumutat la Alessandrina. Rednic speră ca italianul să reprezinte o soluție pentru ofensiva lui, una care se bazează deocamdată numai pe Mattia Montini și Daniel Popa. Mircea Axente, adus chiar la începutul acestui sezon, nu va fi luat de Rednic în cantonamentul din Antalya.

Interesant este faptul că Montini, considerat la ora actuală cel mai bun atacant al câinilor a fost inițial refuzat de Rednic. Cel puțin, așa susține Marius Niculae. “Eu îl ştiam pe acest jucător. Chiar eu l-am propus acum două luni, a fost refuzat de Mircea Rednic. A spus că nu îi place. După o lună joacă la Dinamo. Asta este viaţa! Tocmai de aceea o las mai moale cu impresariatul şi mă apuc de cazuri care chiar ajută oamenii. În acest moment Dinamo aduce jucători de peste tot şi încercăm să facem o echipă care să joace în play-off” a declarat Marius Niculae.

  • 1 prezență are Matteo Chinellato în naționala de tineret a Italiei