Atacantul adus de Ferguson, la un pas de Tottenham

Tibi Demeter   
in Fotbal international
20/03/2018, 21:57
Atacantul adus de Ferguson, la un pas de Tottenham

Tottenham îl urmăreşte cu insistenţă pe Wilfried Zaha de la Crystal Palace, iar mutarea s-ar putea reealiza în perioada de mercato din vară. Oficialii din nordul Londrei au ezitat să facă o ofertă în vara lui 2017, din cauza unei accidentări pe care a suferit-o Zaha, dar transferul are şanse mari să se realizeze în 2018.

Mauricio Pochettino îl doreşte în acest moment cu insistenţă pe Zaha, clubul fiind dispus să plătească 45 de milioane de euro pentru transferul internaţionalului englez. Fotbalistul de 25 de ani a devenit o piesă de bază în formaţia lui Roy Hodgson în ultimele luni.

Zaha, unul dintre ultimele transferuri făcute de Alex Ferguson

Fostul mare antrenor de pe Old Trafford a decis să plătească în 2013 aproximativ 12 milioane de euro pentru transferul atacantului de la Crystal Palace, dar l-a împrumutat în continuare la formaţia londoneză până la finalul sezonului.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×