Fotbal intern

Atacantul din Liga III-a care are un salariu uriaș! Câștigă mai bine decât jumătate dintre fotbaliștii Ligii 1 Betano!

29.12.2018 | 15:36
Bogdan Chipirliu a semnat cu SCM Gloria pentru 5 mii de euro pe lună

SCM Gloria, echipa de fotbal a orașului Buzău îl are în componență pe atacantul din Liga III-a care primește un salariu cu adevărat uriaș pentru nivelul la care activează! Astfel, echipa înființată și susținută deocamdată de autoritățile locale îl plătește pe Bogdan Chipirliu cu o sumă incredibilă. Buzoienii vor neapărat să promoveze în liga a doua, drept pentru care, edilul și ceilalți din primărie au acceptat să direcționeze bani mulți către fotbal, în condițiile în care echipa se află momentan abia în cel de-al treilea eșalon.

Bogdan Chipirliu nu este singurul transfer sonor făcut de SCM Gloria.  La echipă a mai ajuns și Cristian Danci, fost jucător al celor de la la FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș. Chipirliu a evoluat pentru Juventus București și Astra Giurgiu, formație la care nu a reușit să se impună. Venit ca golgheter al ligii secunde, atacantul cu 30 de goluri în 28 de meciuri, n-a prins un loc de titular și a pierdut nu o dată și banca de rezerve.

Atacantul din Liga III-a care are un salariu uriaș! Chipirliu
Chipirliu și Danci au ajuns la SCM Gloria

Atacantul din Liga III-a care are un salariu uriaș!

Nu i-a deranjat prea mult acest aspect pe cei de la Buzău care l-au convins pe Chipirliu să lase prima scenă pentru a evolua în liga a treia. S-au folosit din plin și de resursele financiare. Astfel, atacantul primește în acest moment 5 mii de euro pe lună, în condițiile în care buzoienii i-au dat și o primă de instalare de 5.000 de euro. De remarcat că în acest moment, Chipirliu ridică de la club un salariu mai mare decât mulți jucători din Liga 1. Conform ultimelor detalii oferite chiar de Mircea Rednic, la Dinamo, fotbaliști precum Ricardo Grigore, Corbu ori Olteanu au salarii de până la 2.000 euro pe lună. Și la alte formații din primul eșalon ar fi un salariu destul de bun, în condițiile în care, în ultima perioadă, numai Gigi Becali a recunoscut că oferă bani mulți pentru a fi sigur că ia campionatul, în timp ce ceilalți competitori merg mai degrabă pe ideea reducerii costurilor.

  • 5 prezențe a avut Bogdan Chipirliu în tricoul Astrei Giurgiu