Sport

Atacantul dorit cu insistență de Gigi Becali vrea să vină la FCSB: “Spuneți-i să mă sune!”

Atacantul a evoluat în SuperLiga și a fost dorit cu intensitate de Gigi Becali la FCSB, iar acum acesta vrea să facă pasul la campioana României.
12.06.2024 | 11:04
Atacantul dorit cu insistenta de Gigi Becali vrea sa vina la FCSB Spunetii sa ma sune
Atacantul dorit de Gigi Becali vrea să vină la FCSB. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Atacantul dorit de Gigi Becali în urmă cu câteva sezoane se va despărți de actuala sa echipă la finalul lunii iunie și își dorește acum să joace la FCSB. Fotbalistul a făcut publică intenția sa de a face parte din lotul campioanei SuperLigii.

Arnold Garita vrea să vină la FCSB: “Spuneți-i lui Gigi Becali să mă sune!”

Arnold Garita se află la finalul contractului cu Al-Faysaly, formație care a ratat promovarea în prima ligă din Arabia Saudită. La finalul lunii iunie, atacantul dorit în trecut de Gigi Becali se va despărți oficial de saudiți și susține că vrea să facă pasul la FCSB.

ADVERTISEMENT

Camerunezul de 28 de ani a anunțat acest lucru pe pagina sa de Instagram. Garita i-a rugat pe fanii săi să îi pună întrebări și aceștia nu au ezitat să atingă subiectul FCSB.

Așadar, după ce a fost întrebat dacă vine la FCSB, fostul jucător al lui FC Argeș a oferit o primă reacție: “Nu am primit nicio ofertă de la FCSB. Cred că nu sunt interesați de mine pentru sezonul următor”.

ADVERTISEMENT

Dar la insistența fanilor, care își doresc ca acesta să vină la formația “roș-albastră”, Arnold Garita a scris și un lucru care i-a incitat pe suporterii campioanei SuperLigii: “Spuneți-i domnului Gigi Becali să mă sune!”.

Un alt urmăritor l-a întrebat pe Garita când va veni să evolueze alături de conaționalul său Dawa, iar acesta a răspuns imediat: “Când Dawa îi va spune clubului său să mă angajeze”.

ADVERTISEMENT

Arnold Garita a rămas liber de contract!

“Este timpul să îmi iau rămas bun de la Al Faisaly. Când contractul meu se va încheia la 30 iunie 2024, eu nu voi mai rămâne. Mulțumesc clubului pentru oportunitatea pe care mi-a oferit-o de a juca în Arabia Saudită. Sunt dezamăgit că nu mi-am atins obiectivul de a promova.

Sper ca în sezonul viitor clubul să promoveze. Mult succes! O nouă aventură se deschide pentru mine și sper că va fi incredibilă”, a scris Arnold Garita pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Pentru formația din liga secundă a Arabiei Saudite, atacantul camerunez a reușit să marcheze 13 goluri și să ofere 4 pase decisive în cele 35 de meciuri jucate în tricoul lui Al-Faysaly. Arnold Garita este cotat la 650.000 de euro pe Transfermarkt.

ADVERTISEMENT