Fotbal intern

Atacantul dorit de Gigi Becali poate ajunge la FCSB. “Ne aşezăm la negocieri!”

30.07.2018 | 18:44
Atacantul dorit de Gigi Becali poate ajunge la FCSB Ne asezam la negocieri
ADVERTISEMENT

Ştefan Blănaru, atacantul în vârstă de 29 de ani de la FC Hermannstadt, ar putea ajunge la FCSB, după ce Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, a anunţat că îl doreşte la echipa pregătită de Nicolae Dică.

După ce Andrei Cristea şi-a prelungit contractul cu CSM Politehnica Timişoara, Billel Omrani a ales să rămână la CFR Cluj şi Raul Rusescu nu a ajuns la un acord cu Gigi Becali în ceea ce priveşte salariul pe care şi-l dorea de la FCSB, Gigi Becali s-a orientat către Ştefan Blănaru.

ADVERTISEMENT

Hermnannstadt vrea să renunţe la atacantul dorit de Gigi Becali

Teodor Birţ, preşedintele lui FC Hermannstadt, echipă care a promovat în Liga 1 Betano la finalul sezonului 2017-2018, a anunţat că este deschis să negocieze cu Gigi Becali pentru transferul lui Ştefan Blănaru la FCSB. Atacantul în vârsă de 29 de ani a înscris un gol în poarta vicecampioanei României în sezonul trecut din Cupa României, când FC Hermannstadt s-a impus cu scorul de 3-0.

“Nu am fost contactat de Gigi Becali și încă nu se poate spune dacă Ștefan Blănaru poate fi vândut sau nu. Dar ne așezăm la negocieri și discutăm cu oricine este interesat să facă o ofertă. Nu doar pentru Ștefan Blănaru, ci pentru orice jucător”, a spus Teodor Birț, preşedintele formaţiei FC Hermannstadt, pentru Ora de Sibiu.

ADVERTISEMENT

Ce zicea Gigi Becali de Ştefan Blănaru

Răzvan Popa şi Ştefan Blănaru, atacantul dorit de Gigi Becali
Răzvan Popa (Craiova) şi Ştefan Blănaru (Hermnannstadt) în Cupa României

“Ne trebuie un atacant puternic. M-am gândit la Cristea, dar nu-l vor colaboratorii. Aseară am vorbit cu un dinamovist, mă mai consult cu el. Mi-a spus că Andrei Cristea mi-ar prinde bine. Mi-a spus şi de Blănaru de la Hermannstadt. I-am spus lui Meme să-mi transfere un atacant de 23-24 de ani care să-mi aducă bani mulţi. Dacă nu poate el, o să aduc eu un atacant român. Sigur ne trebuie şi un fundaş central”, a spus precizat Gigi Becali.

Harlem Gnohere e singurul atacant de la FCSB

Gigi Becali este în căutarea unui atacant, după ce Denis Alibec a semnat cu Astra Giurgiu un contract valabil pe trei sezoane, iar Nicolae Dică a rămas în lot cu un singur atacant. Harlem Gnohere a fost titular în meciul disputat de FCSB cu FC Dinamo Bucureşti, scor 3-3, în etapa a 2-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018-2019, dar atacantul francez a cerut să fie înlocuit, toate acestea deoarece nu este refăcut 100%. Harlem Gnohere a fost operat în perioada de vacanţă din vară pentru a-şi rezolva o problemă pe care o avea în zona inghinală. “Sunt bine pentru că am marcat, dar foarte supărat, pentru că Dinamo a marcat în ultimul minut. Am jucat bine prima repriză, apoi am condus mereu. Sunt foarte supărat că nu am câştigat. Mă simt bine, după operaţie a fost dificil să revin. Dar azi m-am simţit pentru prima oară cu adevărat bine din punct de vedere fizic”, a spus Harlem Gnohere.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali voia să plătească pe Zahovic 2.000.000 de euro

Pe lista lui Gigi Becali a fost şi Luka Zahovic, atacantul care evoluează pentru Maribor. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a fost luat de Maribor de la Heerenveen la începutul anului 2017 şi este fiul lui Zlatko Zahovic, fostul internaţional sloven. În sezonul 2017-2018, Luka a înscris 18 goluri în cele 25 de meciuri, fiind golgheterul campionatului. Gigi Becali voia să-l ia sub formă de împrumut, iar apoi să plătească 2.000.000 de euro, dacă acesta ar fi confirmat.