Fotbal international

Atacantul lui Celtic a fost condamnat la 4 luni de închisoare după ce a împușcat un om în parcare!

07.08.2019 | 13:07
Atacantul lui Celtic a fost condamnat la 4 luni de inchisoare dupa ce a impuscat un om in parcare

Tânărul atacant al lui Celtic Glasgow, Odsonne Edouard, a fost condamnat la 4 luni de închisoare cu suspendare în Franța după ce a împușcat o persoană cu pistolul cu bile în parcarea stadionului din Toulouse. Acest incident s-a întâmplat în luna februarie a anului 2017, atacantul francez fugind de la locul faptei, dar fiind identificat după numărul de înmatriculare. Spre norocul său, victima a fost atinsă la ureche și nu a pățit nimic grav.

Atacantul celor de la Celtic, Odsonne Edourdan, condamnat la 4 luni de închisoare şi amendă imensă!

Odsonne Edouard, atacantul născut în Guyana Franceză în vârstă de 21 de ani, a primit 4 luni de închisoare cu suspendare după incidentul din parcarea stadionului din Toulouse, echipă pentru care juca sub formă de împrumut în acea vreme, și i-a fost interzis să posede orice timp de armă pentru 5 ani, primind de asemenea o amendă în valoare de 10.000 de euro.

În vara anului 2017, Odsonne Edouard a fost împrumutat la Celtic Glasgow. Evoluțiile foarte bune făcute de acesta i-a făcut pe șefii scoțieni să-l achiziționeze definitiv de la PSG, formaţia de care aparţinea, alb-verzii plătind pe el suma de 10.300.000!  De când a ajuns pe Celtic Park, tânărul fotbalist a bifat 85 de partide, marcând 35 de goluri și oferind 14 pase decisive pentru scoțieni.

Bucurie pe Ibrox Park
Atacantul lui Celtic a fost condamnat la 4 luni de închisoare după ce a împușcat o persoană

Nu a fost singurul fotbalist implicat în acest incident

Alături de Odsonne Edouard se afla și colegul său de la Toulouse, Mathieu Cafaro, cel care a declarat inițial că el a fost cel care a tras cu pistolul, chiar dacă victima declarase că a văzut o singură persoană, însă mijlocașul și-a schimbat declarația mai apoi spunând că doar a asistat la acel eveniment. Imediat după acel incident, Toulouse i-a reziliat contractul, acesta ajungând din postura de jucător liber de contract la formația din Ligue 1, Reims.

Atacantul celor de la Celtic a jucat pentru toate naționalele de tineret ale Franței, dar nu a apucat să debuteze pentru naționala mare. Pentru el, venirea în Scoția a fost salvarea lui, deoarece șefii lui PSG au fost foarte furioși pe acesta în urma incidentului din februarie 2017.

  • 3.000.000 de euro este cota de piață a francezului, conform Transfermarkt