Fotbal international

Atacantul lui CFR Cluj, Julio Baptista, s-a contrat cu Cesc Fabregas, după PSG – Manchester United 1-3

Atacantul lui CFR Cluj Julio Baptista sa contrat cu Cesc Fabregas dupa PSG  Manchester United 13

Manchester United a reușit o surpriză de proporții în optimile Ligii Campionilor. „Diavolii roșii” au trecut miercuri seara de PSG după ce au câștigat pe Parc des Princes, scor 3-1. În meciul tur, Manchester United pierduse pe Old Trafford cu 0-2. Partida jucată la Paris a fost subiectul serii în lumea fotbalului și revenirea trupei lui Solsjkaer a fost subiectul favorit de discuție al microbiștilor în ultimele 24 de ore. O astfel de discuție a avut loc și între foștii jucători ai lui Arsenal, Julio Baptista și Cesc Fabregas.

Julio Baptista s-a contrat cu Cesc Fabregas pe subiectul PSG vs Manchester United

După victoria lui Manchester United la Paris, Julio Baptista a scris pe twitter următoarele: „Fotbalul are ciudățeniile sale. În runda următoare s-a calificat Manchester, o echipă care nu merită, care s-a apărat tot meciul și s-a bazat pe noroc pentru a câștiga cu PSG.” Actualul jucător al lui CFR Cluj a cerut ca trupa lui Solskjaer să își schimbe stilul de joc: „Pentru măreția unui club precum Manchester United, nu poți juca astfel pentru a emite pretenții la câștigarea trofeului Champions League”.

Replica pentru Julio Baptista a venit imediat de la fostul său coleg, Cesc Fabregas: „Julito, ce mai faci prietene? Fiecare joacă în funcție de ce arme la dispoziție, iar United avea opt jucători foarte importanți indisponibili. Băieți de la echipa de juniori au venit să joace pentru că nu mai au pe altcineva. Au fost norocoși? Absolut. Dar merită tot respectul pentru că s-au luptat și au crezut până la final”, i-a scris actualul mjilocaș al lui  AS Monaco.

Julio Baptista a scris pe twitter despre duelul dintre Manchester United și PSG
Răspunsul lui Cesc Fabregas

Baptista și Fabregas au jucat împreună la Arsenal Londra

Julio Baptista și Cesc Fabregas au jucat împreună la Arsenal Londra, în sezonul 2006/2007. Brazilianul era împrumutat la Arsenal de la Real Madrid și a avut mai multe prestații reușite în tricoul „tunarilor”. „Bestia” a strâns 35 de meciuri la Arsenal, timp în care a înscris 10 goluri, inclusiv o prestație extraordinară într-un meci cu Liverpool în care Julio Baptista a marcat 4 din cele 6 goluri ale formației sale!

În prezent Baptista s-a „reactivat” după ce își agățase ghetele în cui și este legitimat la CFR Cluj. Cu toate acestea, brazilianul nu prea a jucat la trupa din Gruia, pentru care are numai 42 de minute jucate în trei partide.