Fotbal intern

Atacantul lui Dinamo şi-a reziliat contractul înainte de derby-ul cu CFR Cluj! Câţi bani a primit! EXCLUSIV

27.07.2019 | 20:15
Atacantul lui Dinamo sia reziliat contractul inainte de derbyul cu CFR Cluj Cati bani a primit EXCLUSIV

Slavko Perovic, atacantul adus de Eugen Neagoe la Dinamo, şi-a reziliat contractul înainte de derby-ul cu CFR Cluj. FANATIK a aflat detaliile despărţirii fotbalistul de 30 de ani cu gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare, fiind primul jucător adus în această vară care părăseşte echipa.

Atacantul lui Dinamo şi-a reziliat contractul înainte de derby-ul cu CFR Cluj. Slavko Perovic a jucat 29 de minute

Aventura lui Slavko Perovic, atacant adus de Dinamo în această vară, s-a terminat înainte de derby-ul cu CFR Cluj. FANATIK a aflat că fotbalistul sârb şi-a reziliat contractul cu formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare la mai puţin de o lună de când semnase un contract valabil pentru două sezoane.

Slavko Perovic a jucat 29 de minute în meciul Viitorul – Dinamo 5-0, fiind singura lui prezenţă în tricoul alb-roşu. Sârbul ar avea probleme cu inima, motiv pentru care s-a întors în ţara natală pentru a efectua o serie de investigaţii amănunţite. FANATIK a aflat că atacantul de 30 de ani a primit două salarii compensatorii după ce şi-a reziliat contractul, în conturile acestuia intrând 20.000 de euro.

Atacantul lui Dinamo şi-a reziliat contractul înainte de derby-ul cu CFR Cluj
Atacantul lui Dinamo şi-a reziliat contractul înainte de derby-ul cu CFR Cluj

Mircea Rednic a scos în evidenţă problemele lui Slavko Perovic

În plin conflict cu Florin Prunea, Mircea Rednic a vorbit despre situaţia lui Slavko Perovic. “Întrebați-l pe Prunea unde a dispărut atacantul sârb”, a declarat Mircea Rednic. Florin Prunea i-a oferit prompt un răspuns şi a dezvăluit că jucătorul are probleme mediciale. “Perovic are nişte probleme de sănătate, Bătineanu ar trebui să știe mai bine”, a spus managerul general al lui Dinamo.

La sfârşitul lunii iunie, după ce a semnat cu Dinamo, Slavko Perovic a oferit un interviu în exclusivitate pentrz FANATIK în care a spus că nu a stat prea mult pe gânduri în momentul primii ofertei din partea “câinilor”. “Cu Dinamo am vorbit și anul trecut, când am devenit liber de contract în Turcia, dar au fost ceva probleme cu taxele. Așa că nu am ajuns la o înțelegere, dar în acest an s-au redeschis discuțiile. Nu m-am gândit prea mult înainte să vin aici și am ales Dinamo, nu alte echipe din Turcia. Este un club mare și am auzit lucruri foarte bune despre echipă, despre suporteri. Vreau noi provocări, una din ele să joc în Liga I a România”, spunea Slavko Perovic.