Carousel hot news

Atacantul lui PSG a fugit cînd a auzit ce salariu îi oferă şeful „cîinilor”, Anghelache!

Constantin Anghelache continuă să aducă jucători liberi în probe, deşi a anunţat recent că Dinamo şi-a definitivat lotul, iar modificări vor interveni abia în iarnă!...
Autor: Cătălin Gheorghiu | 24.09.2013 | 16:35
Atacantul lui PSG a fugit cînd a auzit ce salariu îi oferă şeful „cîinilor”, Anghelache!

Constantin Anghelache continuă să aducă jucători liberi în probe, deşi a anunţat recent că Dinamo şi-a definitivat lotul, iar modificări vor interveni abia în iarnă!

Ieri, la echipa secundă au mai ajuns doi fotbalişti liberi de contract. Atacantul Victor Guilherme dos Santos Carvalho, un brazilian de 20 de ani, care a evoluat pînă acum doar în ligile inferioare din ţara sa natală, şi Loris Arnaud, un fost fotbalit al lui PSG.

Francezul de 26 de ani a început fotbalul la PSG, a evoluat în 19 partide, marcînd de două ori, apoi a jucat doar la echipa secundă a clubului. Anul trecut, Arnaud a semnat cu Cernomoreţ Burgas, pentru care a marcat de două ori în şase partide.

Azi, Dinamo II a jucat o partidă de verificare cu Chitila (0-0). Brazilianul a jucat o repriză şi va purta o discuţie cu Constantin Anghelache, iar dacă se va înţelege asupra contractului va semna cu echipa secundă.

Loris Arnaud n-a mai ajuns la meci, iar surse din cadrul clubului susţin că francezul a plecat după ce a aflat ce contract îi pregătise Dinamo: ”Voiau să-i dea maximum 2.000 de euro pe lună, dar băiatul nu a acceptat pentru că el avusese 5.000 de euro lunar la Burgas, în Bulgaria! Cînd a auzit condiţiile, şi-a făcut bagajele şi a plecat”. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!