Carousel hot news

Încolţit din toate părţile: “Este INADMISIBIL ce a făcut Piţurcă”

Cornel Dinu critică vehement alegerile făcute de Victor Piţurcă pentru meciul de la Atena, spunînd că selecţionerul a greşit netitularizîndu-l pe Alex Maxim.  Totodată, fostul mare...
Autor: Roxana Brănişteanu | 18.11.2013 | 12:48
Încolţit din toate părţile:

Cornel Dinu critică vehement alegerile făcute de Victor Piţurcă pentru meciul de la Atena, spunînd că selecţionerul a greşit netitularizîndu-l pe Alex Maxim.  Totodată, fostul mare antrenor crede că, pe lîngă jucătorul lui Stuttgart, printre titularii de pe Naţional Arena ar trebui să se mai regăsească Grozav, Latovlevici şi Marius Niculae.

„Aş juca mîine un 4-4-2, cu Marius Niculae şi Marica în atac, sau cu un singur închizător, Hoban. Oricum, din echipa de start nu au voie să lipsească Grozav, Maxim, Latovlevici sau Niculae. E inadmisibil ca Maxim să nu joace din primul minut! Prin calităţile pe care le are, putea destabiliza la Atena atît apărarea, cît şi mijlocul grecilor. Cociş la mijloc nu a fost niciodată o soluţie, Torje nu mai are de mult reale valenţe ofensive, iar de la Tănase nu poţi avea pretenţii mai mari decît să dea cîteva centrări”, a declarat Dinu în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor.

România – Grecia se joacă marţi, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1 şi LiveText pe Fanatik.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!