News

Atacați cu bâte și topoare în propria curte! Imagini înfiorătoare din Iași. Video

20.07.2020 | 13:16
Atacati cu bate si topoare in propria curte Imagini infioratoare din Iasi Video
ADVERTISEMENT

Atacați cu bâte și topoare în propria curte! Este povestea unei familii domiciliată în comuna Moțca, județul Iași. Toți au trăit momente de coșmar, momente incredibile.

Pe filmarea de amator se aud pietrele care sparg geamurile şi oamenii care sună disperaţi la 112. Chiar în acel moment, în casă avea loc o petrecere.

ADVERTISEMENT

Conform primelor informații, se pare că scandalul a pornit de la o neînţelegere care a avut loc între unul dintre invitaţii la petrecere şi un membru al familiei.

Momente de coșmar pentru o familie din județul Iași

Musafirul nu a ezitat și ar fi pus mâna pe telefon. Și-a chemat în ajutor mai mulți prieteni. Trei bărbați au fost răniţi la cap și o maşină distrusă în urma intervenției.

ADVERTISEMENT

Câțiva bărbați au năvălit în curte şi au început să lovească tot ce le-a ieșit în cale. Pentru că n-au avut adversari, aceștia s-au pus pe spart geamuri.

7 tineri, dintre care 4 minori sunt cercetaţi acum pentru lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Toți ar fi de etnie romă.

ADVERTISEMENT

Conform declaraţiilor martorilor, proprietarul casei, Iulian Nica, cel care împlinise 33 de ani, nu avusese niciun conflict cu clanul de romi.

Aceștia au rupt o placă dintr-un gard de beton, au stricat porţile din fier forjat al locuinţei şi au intrat în curtea casei. Pe imagini se poate observa faptul că atacatorii doreau să pătrundă chiar și înăuntru.

ADVERTISEMENT

Martorii spun că doar faptul că victimele au intrat la timp în casă a făcut ca totul să nu se transforme într-o baie de sânge.

Echipaje mixte formate din poliţişti, mascaţi şi jandarmi şi-au făcut apariţia în zonă. Aceştia au păzit până dimineaţa locuinţa victimelor pentru a preveni încă un conflict.

 

ADVERTISEMENT
Tags: