Life

Atacatoarea de la Acces Direct a avut un complice? Ce se vede în imaginile de pe camerele de supraveghere. Dezvăluirea făcută de Mirela Vaida

22.03.2021 | 18:52
Atacatoarea de la Acces Direct a avut un complice Ce se vede in imaginile de pe camerele de supraveghere Dezvaluirea facuta de Mirela Vaida
Mirela Vaida a dat detalii uluitoare despre atacul de vineri (sursă foto: captură Acces Direct)
ADVERTISEMENT

Atacatoarea de la Acces Direct ar fi avut și un complice? Imaginile arătate în seara de luni, de către echipa Acces Direct, par să confirme și o asemenea teorie, în legătură cu atacul ce a avut loc vineri.

Momentele șocante prin care a trecut Mirela Vaida, în urma atacului cu un bolovan, i-au pus pe mulți pe gânduri. Atât avocatul emisiunii Antena 1, dar și psihologul prezent în ediția de luni au vorbit despre momentele ce se puteau transforma în tragedie.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a devenit ținta unei femei cu probleme psihice, care s-a dezbrăcat în parcarea de la Antena 1 și a intrat așa în studioul în care se afla și Mirela Vaida. A încercat să îi aplice acesteia o lovitură la nivelul capului, dar vedeta Acces Direct a reușit din instinct să se ferească de piatra de dimensiuni considerabile care a zburat pe lângă ea.

Ce a făcut atacatoarea de la Acces Direct cu doar câteva minute înainte de atac

Totodată, Mirela Vaida a fost amenințată cu moartea, iar atacatoarea îi urla că îi datorează bani. Aceasta a mai susținut că femeia ar fi avut o țintă precisă, dar surpriza a fost că avea senzația că o are în față pe Simona Gherghe, retrasă de ceva timp din rolul de prezentatoare a emisiunii de pe Antena 1.

ADVERTISEMENT

În ediția transmisă luni a mai fost dezvăluit de către prezentatori și invitați că atacatoarea avea prea mult discernământ și a avut mișcări precise, înainte să acționeze și să intre în studioul Excelsior, de la Antena 1, unde se filmează Acces Direct.

Supranumită și “teroristă”, aceasta avea la îndemână o sacoșă cu trei bolovani și a reușit să treacă neobservată până a intrat în platoul de filmare după ce s-a ascuns printre mașinile din parcare. Și-a mascat astfel intențiile și a așteptat după o rulotă semi abandonată, până când s-a asigurat că nu o vede nimeni.

ADVERTISEMENT
Atacatoarea de la Acces direct a avut un complice Ce se vede in imaginile de pe camerele de supraveghere. Dezvaluirea facuta de Mirela Vaida
Atacatoarea Mirelei Vaida s-a dezbrăcat în parcarea de la Antena 1 (sursă foto: capturi Acces Direct)

“S-a dezbrăcat în parcarea mascată de mașini. Avea trei bolovani la ea, într-o sacoșă(…) Nebunii umblă printre noi”, a susținut Sorin Ovidiu Bălan, invitat al Mirelei Vaida.

Prezentă și la început de săptămână la Acces Direct, și Daniela Gyorfi a susținut că în mod clar că nu crede că atacatoarea a acționat de una singură, fără să fi avut pe cineva în spate, care să îi fi dat indicații precise. Totul mai ales că a fost vorba despre o persoană cu deficiențe psihologice, originară din Iași, și care a fost și în trecut internată la un spital de specialitate. Chiar și în momentul în care a fost săltată de către oamenii legii, atacatoarea nu s-a oprit din amenințări adresate prezentatoarei.

ADVERTISEMENT

“Pe mine m-a ajutat Dumnezeu că m-am tras în ultima secundă, că îmi dădea cu bolovanul în cap. (…) Mă simt foarte rău să fac încontinuu o reconstituire. Nu vreau să fiu subiect în propria emisiune. Mi-am văzut moartea cu ochii în acest studio. Colegul meu Mihai Gâdea mi-a spus că este alături de mine, m-a sunat. (…) Dacă eu eram acum moartă sau în comă, probabil nu mai era un fake”, a mai susținut Mirela Vaida.

“Când o văd o omor, îi rup capul. Să îmi dea banii, dacă nu, îi sparg geamul”, a putut fi auzită cum spune atacatoarea, fiind vorba de o femeie trecută de prima tinerețe.

ADVERTISEMENT
Tags: