Atacul lui Cristoph Dugarry la Mbappe: „Mi se pare că se Neymarizează! Devine prea individualist”

Andrei Șchiopu   
în PSG
24/10/2019, 17:55
Atacul lui Cristoph Dugarry la Mbappe: „Mi se pare că se Neymarizează! Devine prea individualist”

După ce a uimit în meciul din Champions League al lui PSG, în care a intrat în minutul 52 al disputei cu Club Brugge și a reușit să marcheze trei goluri și să ofere o pasă decisivă, Kylian Mbappe a fost criticat de Cristoph Dugarry, o fostă legendă a Franței, care crede că tânărul atacant se transformă în Neymar.

Cristoph Dugarry, despre Mbappe: „Mi se pare că se Neymarizează! Devine prea individualist”

Cristoph Dugarry a vorbit despre Mbappe și nu crede că se îndreaptă într-o direcție bună, după ce tânărul atacant l-a atacat ușor pe thomas Tuchel pentru că nu a jucat titular în Champions League: „A fost o declarație suprinzătoare pentru mine. Sunt puțin dur la adresa lui, dar nu vreau ca visele mele în legătură cu Mbappe să fie destrămate de atitudinea lui”.

„Mi se pare că Mbappe se Neymarizează și începe să devină din ce în ce mai individualist, ceea ce îl va afecta în viitor. Sper să nu continue în același ritm, pentru că nu îi stă bine așa”, a mai spus Dugarry.

  • 20 de ani a împlinit Kylian Mbappe pe 20 decembrie
Kylian Mbappe. Sursă foto: hepta.ro
Kylian Mbappe. Sursă foto: hepta.ro

Sfat de la El Hadji Diouf: „Trebuie să părăsească Franța!”

Legenda Senegalului El Hadji Diouf crede că Mbappe trebuie să plece din campionatul Franței pentru a avea șansa să câștige Balonul de Aur: „Sunt de părere că Sadio Mane a avut un sezon mai bun decât Kylian Mbappe, iar șansele lui la Balonul de aur sunt mici. Pentru a avea șanse reale, ar trebui să părăsească Franța și să plece la un campionat mai bun”.

„Nu este o uimire pentru nimeni că Ligue 1 nu se poate compara cu Premier League sau cu La Liga, de asta cred că la Balonul de Aur o să fie o luptă între Virgil van Dijk, Lionel Messi și Sadio Mane”, a mai spus Diouf.

  • 200.000.000 de euro este cota de piață a lui Kylian Mbappe, conform transfermarkt.com
Închide ×