Fotbal intern

Atacul lui Giovanni Becali la adresa spaniolilor care au vrut să cumpere Dinamo: „Niște trepăduși!”

22.05.2020 | 16:47
Atacul lui Giovanni Becali la adresa spaniolilor care au vrut sa cumpere Dinamo Niste trepadusi
ADVERTISEMENT

Giovanni Becali nu i-a menajat deloc pe investitorii spanioli care au vrut să cumpere Dinamo și i-a atacat numind-ui „trepăduși” și îi pare rău de Ioan Andone că a fost implicat.

Atacul lui Giovanni Becali la adresa investitorilor spanioli

Giovanni Becali i-a atacat pe investitorii spanioli care au vrut să cumpere Dinamo și îl trage la răspundere pe Toni Curea, pe care impresarul îl consideră principalul vinovat.

ADVERTISEMENT

„Trepăduși! Toni Curea e un trepăduș. E un puști care venea pe aici și bătea discotecile. Nu știu dacă mă știe el pe mine… Mie îmi pare rău că s-a băgat Andone îl asta. Îmi pare rău și pentru conducerea lui Dinamo”, a spus Giovanni Becali la prosport.ro.

Ce spune despre o posibilă revenire a lui Cristi Borcea la Dinamo

Giovanni Becali a continuat și a vorbit și despre o posibilă revenire la Dinamo a lui Cristi Borcea, despre care nu crede că se va „arunca” să dea bani pentru echipa „câinilor”:

ADVERTISEMENT

„Borcea rămâne simpatic cu declarațiile lui, dar și el îl știe pe Cornel Dinu. E omul care l-a băgat în fotbal și probabil de asta îi dă calde.

Patrik e un dinamovist teribil, dar asta nu înseamnă că Borcea să arunce cu milioanele pentru a deveni investitor la Dinamo”.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că suporterii au fost inteligenți și au obținut informațiile despre acei oameni. Cei de la Dinamo nu s-au interesat așa cum s-au interesau suporterii. La Dinamo acum e liniște”, a continuat celebrul impresar.

„Suporterii pot face o societate cum sunt cele din străinătate și să devină prima echipă cu o societate anonimă din România, dar trebuie să strângă 20.000 de socios.

ADVERTISEMENT

Ei trebuie să măreasscă această taxă. Ce ar fi ca să ai 5.000 de oameni care să plătească 1.000 și ceva de euro?”, a mai spus Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT