Nicio categorie

Ţiriac caută NOD ÎN PAURĂ: ”Cînd Sorana o SĂ ŞTIE SĂ NUMERE, va cîştiga de două ori mai mult”

Sorana Cîrstea a adus primul punct pentru România în barajul cu Serbia pentru accederea în grupa a doua mondială. Cîrstea s-a impus în 3 seturi în faţa Anei Ivanovic, cea mai bună jucătoare...
19.04.2014 | 16:15
Ţiriac caută NOD ÎN PAURĂ: ”Cînd Sorana o SĂ ŞTIE SĂ NUMERE, va cîştiga de două ori mai mult”

Sorana Cîrstea a adus primul punct pentru România în barajul cu Serbia pentru accederea în grupa a doua mondială. Cîrstea s-a impus în 3 seturi în faţa Anei Ivanovic, cea mai bună jucătoare a sîrbilor. Locul 12 mondial a avut foarte multe duble greşeli şi a făcut şi multe erori neforţate. Ion Ţiriac pare pus pe căutat nod în papură şi a găsit un reproş şi pentru eceastă victorie a Soranei! Fostul mare tenisman spune că reprezentanta noastră s-ar fi putut impune în două seturi, dacă ar fi încercat mai puţine lovituri cîştigătoare.

Cînd Sorana o să înceapă să ştie să numere, va cîştiga de două ori mai multe meciuri. Ea vrea să facă tot, să aibă numai lovituri cîştigătoare. Trebuie să lase şi adversara să greşească. A cîştigat un meci mare. Cel mai greu meci a fost cîştigat. Avem şanse mari de cîştig, dar trebuie să aşteptăm. Am văzut-o mai mult pe Sorana decît pe Halep. Joacă mai demult, din curiozitate am văzut-o.  Scoatem capul afară cu fetele, dacă nu prea nimerim cu băieţii. Adversa de azi a Soranei, Ana, a fost singura care în ultimele două luni a bătut-o pe Williams. Tenisul azi se joacă pe mingi pierdute. Cîştigă cine greşeşte mai puţin”, a spus Ţiriac la Dolcesport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri