ATACURI ARMATE la Detroit şi Philadelphia: Un mort şi 16 răniţi

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
21/06/2015, 10:31
ATACURI ARMATE la Detroit şi Philadelphia: Un mort şi 16 răniţi

O persoană a fost ucisă şi alte nouă rănite cu focuri de armă sâmbătă în cursul unei serbări pe un teren de baschet la Detroit, unde erau prezenţi numeroşi copii, a informat un ziar local. Unul dintre răniţi se afla în stare critică, a indicat poliţia, adăugând că este în căutarea suspecţilor, potrivit cotidianului Detroit Free Press.

Mai mulţi copii erau prezenţi la această serbare, a declarat ziarului responsabilul adjunct al poliţiei, Steve Dolunt.

Potrivit lui, una dintre persoanele prezente la eveniment ar putea să fi fost luată drept ţintă în mod deliberat, celelalte persoane aflându-se “în locul nepotrivit la momentul nepotrivit”.

Cel puţin trei femei figurează printre persoanele atinse de gloanţe, relevă publicaţia menţionată.

Detroit (statul american Michigan), altădată capitala construcţiei de automobile americane, a ieşit anul trecut din faliment, după un îndelungat proces judiciar şi o reeşalonare a datoriei sale care ajunsese la 18 miliarde de dolari.

Aproximativ la aceeaşi oră (21:00 ora locală), o persoană neidentificată deschidea foc automat la întâmplare asupra petrecăreţilor la un picnic în alt oraş american, Philadelphia (Pennsylvania), rănind şapte persoane. Printre acestea se aflau doi copii, unul de doi ani, altul de zece, care au fost spitalizaţi în stare critică, potrivit NBC.

Sursă: www.romaniatv.net

Închide ×